RSS
archiv revue
Koncert Rádia Blaník + soutěž o vstupenky
V sobotu 26. listopadu 2022 se v Ostravě můžete těšit na Koncert Rádia Blaník. Akce se koná od 15 hodin v Ostravar Aréně. Připravili jsme pro vás také soutěž o vstupenky!
Mezinárodní den mužů
Věděli jste, že i muži mají svůj den? Každoročně Mezinárodní den mužů připadá na 19. listopadu. Pojďme ho společně pořádně oslavit. Pro všechny muže jsme si připravili jedinečnou akční cenu na všechna pánská knihomolská trička. Stačit Vám bude jen 79 Kč.
Sedm důvodů, proč číst e-knihy v Kindle
Papír je papír. To vám řekne každý milovník knih. Knihy voní, krásně šustí, dědí se a domácí knihovna je estetický doplněk a leckdy i dominanta pokoje. Jsme na ni pyšní. Přesto existují dobré důvody, proč dát šanci elektronickým knihám. Sám fandím přes 12 let Kindle od Amazonu a zde je mých sedm důvodů, proč číst knihy právě v ní.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LISTOPAD 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Jako stín
Někde tam je. Skrývá se. Ví o všem, co jeho oběti dělají. Edinburské kriminální oddělení pátrá po vrahovi, kterého svědci popisují jako pouhý stín. Vyšetřovací tým se rozrůstá o svéráznou americkou forenzní psycholožku Connie Woolwineovou a londýnského inspektora Brodieho Baardu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Nikolas a tajemství Snozemě
Vyhrajte dárek pro své děti a zkuste své štěstí v soutěži o knihu Nikolas a tajemství Snozemě, jejíž autorkou je známá herečka Marta Dancingerová. Knížku se záložkou získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Kult
Komunita řízená samozvaným spasitelem je údajně rájem na zemi. Jenomže opak je pravdou. Členové musí poslouchat, zločiny jsou součástí rituálů a vůdce touží po krvi malých dětí. Když zmizí z domova dvě děti, začne se o věc zajímat policie. Inspektorka Ottolineová má plné ruce práce.
Juraj Koudela Filip Ostrowski „Ke všemu přistupujeme stále s velkou pokorou, racionálně a bez velkých očí.“
Nakladatelství Absynt již sedm let přináší do česko-slovenského knižního prostoru významná díla literární reportáže. Knihy z edice Prokletí reportéři ukazují drsná svědectví o světě, ve kterém se společně učíme žít. Snadno se vejdou do batohu, kabelky, ledvinky i do zadní kapsy kalhot. Reportérská edice s barevnou páskou vychází česky a slovensky a každá země má vlastní ediční plán.
Harry Potter mánie
Ptát se, zda znáte legendárního kouzelníka Harryho Pottera a jeho přátele, je blbost. Ale víte, že motiv Harryho Pottera sahá dál než pouze na filmová plátna nebo papír?
TOP thrillery roku 2022
Sháníte strhující dárek pod stromeček? Nebo jednoduše milujete napětí? Ten pocit, kdy se kniha prostě nedá odložit. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší thrillery tohoto roku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!