RSS
archiv revue
Recenze: Kouzlo domácí pekárny
#Musthave pro všechny, co pečou!
Kukyho adventní kalendář plný slev a dárků
Adventní čas už je tu zas. Pojďme si ho společně zpříjemnit a dokoupit poslední dárky za atraktivní ceny. Od neděle 27. 11. 2022 do neděle 11. 12. 2022 jsme si pro vás s vybranými nakladateli připravili spoustu překvapení. Otevřete nové okénko každý den.
DOčteNO: Pavouk
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Listopadové DESKOHRÁTKY + soutěž o hry Harry Potter
Deskohrátky tohoto měsíce budou stěžejní, protože nastává období, kdy pokoukáváme (či zběsile hledáme) vánoční dárky pro naše blízké. S blížícím se koncem roku vyšly mraky nových her, je tedy z čeho vybírat!
Black Friday v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Nižší ceny do konce roku už nebudou, naběhněte k nám v pátek 25. pro 25% slevu! 🤓
Recenze: Ofélie podruhé
Ofélie byla tou, která se snažila být v mužských očích bohyní bez vady na kráse. Zešílela smutkem z odmítnutí, když taková nebyla. Utopila se v květech a celá ta emoční rozháranost měla v očích Hamleta být výstižnou podobou honbou žen za dokonalostí.
Soutěž o 3 výtisky knihy Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově + hrnek, přívěsek, magnetka a placka
Tentokrát jsme pro vás připravili soutěž o dětskou knihu Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově, kterou ocení kluci i holky. A to není vše. Ke knize dostanou 3 výherci hrnek s motivem dinosaurů, přívěsek, magnetku a placku.
Prémiový obsah
číst více
Hana Zobačová „Při četbě nahlas dětem se pravidelně sama dojmu.“
Hana Zobačová se od práce s dětmi s handicapem dostala k psaní dětských knih a spojila v nich porozumění pro dětský svět a schopnost vyprávět příběhy. Ten poslední se jmenuje Zázrak o Vánocích.
68. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Vánoční cukroví podle "Sandtnerky" – Klasická česká kuchařka
Vánoce jsou plné tradic a která kuchařka má u nás delší tradici než právě Sandtnerka? Vyzkoušejte její recept na vanilkové rohlíčky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!