RSS
archiv revue
Recenze: Emilka
Než se mi dostala do rukou kniha, měla jsem možnost přečíst si ukázku. A ta byla tak silná, že jsem věděla, že Emilka bude to pravé pro mě. Dramatické situace, zvraty, děj odehrávající se během první a hlavně druhé světové války, rodinné vztahy, které jsou mnohdy spletité a ondy je zase pouto tak pevné a nepřetrhnutelné…
67. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Guinness World Records 2023
Guinness World Records 2023 přináší jako každý rok přehled kuriozit i rekordů, které se zapsaly nejen do světoznámé knihy rekordů, ale známe je i z médií. A protože každým rokem je překonat nějaký rekord čím dál složitější, máte se pravdu na co těšit. Pojďte si o tuto publikaci zasoutěžit, čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Všechno modré z nebe
„Když jen pomyslím na všechny ty roky ztracené díváním do monitoru, odpovídáním na bezvýznamné e-maily… Nakonec jsem docela rád, že jsem onemocněl.“ – citace z knihy, str. 160 –
Žebříček TOP knih za říjen 2022
Zajímá vás, co se nejvíce prodávalo v říjnu a které produkty se tentokrát dostaly do žebříčku TOP?
Martina Viktorie Kopecká Martina Boledovičová „Myslím, že se autorsky dobře doplňujeme.“
Autorská dvojice Martina Boledovičová a Martina Viktorie Kopecká přichází s TraDiářem, nejnovějším přírůstkem do bestsellerové edice Tradinář.
Recenze: Malované čtení
Hledáte dětskou knížku vhodnou k procvičování a rozvíjení slovní zásoby? Knížku, která zaujme nejen obsahem, ale také obrázky? Zkuste Malované čtení.
Lars Kepler: „Naše knihy mají čtenáře bavit, ale zároveň nabídnout pohled do temnoty, způsobit, aby jim běhal mráz po zádech.“
Každá kniha manželské autorské dvojice píšící pod pseudonymem Lars Kepler vám zůstane v hlavě ještě dlouho po dočtení poslední kapitoly. Nejinak tomu je i u Pavouka, kde se opět ponoříte do mysli psychopata.
Zítřek patří statečným – dnešek patří skvělým knihám!
Jediná žena, která kdy sloužila v cizinecké legii Susan Travers a její úžasný životní příběh, který najdete v této knize, je něco, co jste ještě nečetli.
Dávné zlo ožívá a dychtí po pomstě
Zločin nikdy nespí. O tom se mohou čtenáři přesvědčit v nejnovějším severském krimi románu autorky Tiny Frennstedt Odložené případy Očistec.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.