RSS
archiv revue
Velký výběr kuchařek již od 69 Kč!
Vytipovali jsme pro vás pár skvělých kuchařek od vaření až po pečení, pomazánky, zdravou stravu a mnohé další se slevou až 80 %.
VÁNOČNÍ RÁDCE
Tápete ve výběru vánočních dárků? Abychom vám zjednodušili cestu k cíli, připravili jsme vánočního rádce.
Rok jako z obrázků Josefa Lady – 1 + 1 zdarma
Seznamte se podrobně s životem a dílem nezaměnitelného umělce Josefa Lady.
Knižní novinky pro děti a mládež - listopad 2022
Listopadové knižní novinky pro děti a mládež jsou tady. Určitě některé z nich neodoláte, obzvlášť teď před Vánocemi, kdy můžete krásnou knihou udělat radost pod stromečkem.
Tipy na dárky pro ženy

Knihy jsme vám tematicky rozdělili. Dále můžete omrknout deskovky či předměty pro vášnivé knihomolky.

Akce 2 + 1 ZDARMA na dětské knihy
Před Vánocemi jsme připravili akci 2 + 1 ZDARMA na dětské knihy, které jsou ideální pro malé, zvídavé čtenáře.
DOčteNO- Tim Avicii
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Musím tě zradit
Rumunsko. Rok 1989. Sedmnáctiletý Cristian Florescu sní o tom, že bude spisovatel. Jenomže Rumunsko je totalitní zemí, kde nevíte, kdo z vašich nejbližších je donašeč. Jak se Cristian zachová, když mu tajná policie nabídne spolupráci? Jaká je v komunistickém Rumunsku cena za svobodu?
Marta Dancingerová: „Naše noční sny jsou tak trochu jako věštecká koule.“
Marta Dancingerová napsala knihu pro děti. S jejím hlavním hrdinou Nikolasem se mohou děti vydat na průzkum čarovné Snozemě.
Recenze: Operace sfinga
Čtyři napínavé detektivní případy na hraně přirozeného lidského chápání od nejznámějšího českého záhadologa, to je první ze dvou dílů přísně tajných záhad pod krycím názvem Operace sfinga, které neměly být nikdy zveřejněny. Budete se bát a lámat si hlavu nad rozluštěním, neboť nic není tak, jak by se na první pohled mohlo zdát.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!