RSS
archiv revue
Vychytané slevy na BLACK FRIDAY 🖤
Proč byste měli nakoupit na BLACK FRIDAY právě v našem e-shopu? Doprava zdarma, slevy a dárky, které najdete jen u nás. Tím vším vás chceme nalákat. Od středy 23. 11. do pátku 25. 11. 2022.
Recenze: Noc zázraků
Lucille je téměř devadesát, ale i tak si otevřela školu pečení. Iris sice péct neumí, ale potřebuje práci, aby nemyslela na zkažené manželství. Abby má malého syna, milujícího manžela, ale také zákeřnou nemoc. Tři ženy, tři lidské osudy, přesto je náhoda svede dohromady.
Pavel Váňa - LÉČENÍ ZVÍŘAT PODLE NAŠÍ BYLINÁŘSKÉ LEGENDY
Bylinářství má v českých zemích tradici od renesance a éry pražského působení italského bylináře Pietra Mattioliho. Populární je u nás dodnes.
Představujeme nový YA román
Pět elementů, pět říší, pět polobohů. Svět je v rovnováze. Co se ale stane, když je tato rovnováha narušena?
Recenze: Co se stalo
Hlubokomyslné drama s psychologickými prvky a vážným tématem
Petr K. Procházka „V průběhu psaní jsem Kytici četl snad stokrát a stále jsem nacházel nové a nové motivy."
Spisovatel Petr K. Procházka přichází s fantaskním románem Stará škola odehrávajícím se ve dvou časových rovinách, z nichž každá má své hlavní hrdiny. Jedním z nich je sám K. J. Erben.
Z krve a popela povstaneme už potřetí
Koruna z kostí a zlata je už třetí díl ságy o mocné říši Atlantii, vlkodlacích, lidech, Poppy a jejím manželovi Casteelovi. Čte se tak lehce, že ji slupnete raz dva.
Josef Maršálek: „Kynuté je základ, pramatka všeho pečení…“
Nejznámější český cukrář Josef Maršálek přichází s novinkou Kynuté. Nahlédněte pod pokličku receptů na sladké i slané pečivo, dobrot z domova i ze světa, a nechte se okouzlit omamnou vůní moravských koláčů, škvarkových placek nebo croissantů.
Recenze: Stalinova baletka
Naše vzdělání, naše výchova, ani naše zkušenost nás ani v nejmenším nepřipravila na naší největší životní zkoušku: na zatčení pro nic a vyšetřování kvůli ničemu.“ - slova Solženicyna, citace z knihy, str. 56 –
Recenze: Mia a delfín
Příběh o kamarádství dívky a bílého delfína nás z chladného podzimu přenese zpátky do hřejivého léta. Společně s hlavní hrdinkou prožijeme prázdninové dny plné slunce a nekonečných zážitků.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!