RSS
archiv revue
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Tento týden toho s námi můžete vyzkoušet opravdu hodně. Máme pro vás několik dobrých nápadů, poradíme, jak si udržet kondici, dáme vám recept na zdravou dobrotu a samozřejmě se vám bude věnovat i náš pes Kuky, který nejraději celé dny leží v knihách. Připraveni?
Recenze: Vražda bez soucitu
Julia Schwarzová miluje svou práci na pitevně a často fušuje do práce i policistům. V osobním životě je to horší. Trápí ji noční můry kvůli dávné tragédii a ne a ne najít toho pravého. Rozhodne se soustředit na nový případ, jenže minulost opět vystrčí drápky.
Recenze: Jeden rok v životě včely
Co dělají včely v zimě? Existuje něco jako včelí řeč? Jak včely vyrábějí lahodný med? Jak se vůbec včela stane královnou? Vydej se na dobrodružnou výpravu s knihou a poznejte včelí společenství v průběhu celého roku.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - DUBEN 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Requiem – Upíří rytíř 2 – absolutně úžasný komiks!
Sarkasmus, obrovská představivost, nádherné kresby a hrdinové, kteří svou velikostí přesahují samotný příběh. Epická fantasy v grafickém provedení, není nad čím váhat…
Recenze: Listopád
Dlouho očekávaná novinka Aleny Mornštajnové Listopád se v dnešních dnech dostává ke svým čtenářům. Autorku není potřeba dlouze představovat, její knihy jsou velmi oblíbené a na knižních žebříčcích zaujímají nejvyšší příčky.
Svědectví o životě v KLDR + 100 KNIHCENTŮ navíc
Životní osudy sedmi zpovídaných severokorejských uprchlíků, kteří se rozhodly riskovat vlastní život, utéct z KLDR – a poznat svobodu.
Soutěž o 3 výtisky knihy 6 kontinentů - Příběhy z cest (s podpisem autora)
Známý cestovatel Jiří Kolbaba slaví 15. dubna narozeniny, tak jsme se rozhodli ve spolupráci s nakladatelstvím JOTA uspořádat soutěž o jeho knihu 6 kontinentů - Příběhy z cest. Tři výtisky s podpisem autora čekají na své výherce!
Prémiový obsah
číst více
Mornštajnová čtenáře láká nejen novinkami
Alena Mornštajnová se zařadila mezi nejčtenější české současné spisovatelky. Čtenáři netrpělivě vyhlíželi její román Listopád. Jiní se díky novější tvorbě dozvídají o té starší, a tak jsou všechny její knihy stále v oblibě.
Pojídačka hříchů – chcete se dostat do ráje za každou cenu?
„Hřichy jednoho těla se stanou hříchy jiného.“ Stačí mít dost peněz a můžee být všechno odpuštěno. Co nám to jen připomíná?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!