RSS
archiv revue
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Recenze: Svobodná hra
Vzpomínáte si, jaké bylo vaše dětství? Hráli jste si s klacíky a lítali celý den po sídlišti nebo po lese? Dnes by vás považovali za šílence a volali na vás sociálku, i když není žádný důvod. Díky téhle knížce se vrátíte do dětských let a vaše děti si užijí stejně radostné dětství, jako jsme měli my.
Mezinárodní den vzpomínky na Černobyl
Při této příležitosti jsme si pro Vás připravili jedinečnou akci pouze tento týden si knihu můžete koupit za 199 Kč.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Týden uběhl jako voda a my jsme tady při pondělku zase s dobrou náladou a dalšími tipy, jak vyzkoušet či ochutnat něco nového. Pojďte se mrknout, co jsme pro vás vymysleli tentokrát.
Recenze: Nasterea (Faja, Naslouchač)
Nasterea byla dlouho očekávaným titulem, jehož vydání bylo k zoufalství čtenářů několikrát oddáleno. Konečně však nadchází datum, kdy se každý fanoušek Naslouchače může ponořit do svého oblíbeného, leč krutého dystopického světa a epického dobrodružství, aby spolu s Ilan objevoval pradávné poselství. První tři díly zamýšlené pentalogie vyšly u nakladatelství Host a spisovatelka Petra Stehlíková si dala natolik záležet nejen na promyšlenosti a propracovanosti svého světa, ale také stylu psaní, že v mnohém zahanbí i zahraniční opěvovaná díla.
Recenze: Jak Fiškus sázel masovou kuličku
Máte doma děti, které mají rády netradiční příběhy? Pak je bude jistě zajímat, jak kocourek Fiškus zahradničil a co z toho vzešlo.
Recenze: Zdravě jíst
Nejde jen o suchý výčet receptů. Z kuchařky přímo číší rodinná pohoda, láska a vášeň pro zdravé vaření. Lenka Špaček do ní skutečně vložila svůj dosavadní životní příběh.
Recenze: Pech
Poručík Pech je jiný než jeho kolegové. Je svérázný, s morálkou si nedělá těžkou hlavu a k případům přistupuje poněkud svérázně. Jeho šéfové by se bez něj neobešli. Je totiž jediný, kdo se dokáže infiltrovat mezi podezřelé. A je jedno, zda mezi nacisty, skinheady nebo středoškolské studenty.
Dubnové překvapení - doprava zdarma
🚛DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 500 KČ🚛
Poprava - za zločin zaplatíš krví!
Silný příběh, který vás chytne od první stránky a nenechá vás pustit knihu z ruky. Když už si budete myslet, že všechno víte, Yrsa vás okamžitě vyvede z omylu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!