Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Světový den knihy a autorských práv - právě dnes
23. duben je symbolickým datem pro literaturu. Proč právě toto datum?
46. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Jak v domácnosti pomoct planetě
Naše planeta dnes slaví svůj svátek. Staráme se o ni šetrně a s rozumem? 🌍
Soutěž o 3 výtisky knihy Svobodná hra
Máte malé děti, nebo zaměstnání, kde s dětmi pracujete? Zkuste vyhrát knihu Svobodná hra, která propojuje nejnovější odborné poznatky o hře s praktickou inspirací a zkušeností rodiny se čtyřmi dětmi a je určena všem rodičům, učitelům a průvodcům dětí. Svobodná hra má v rozvoji dětí zásadní význam. Učí tvořit, plánovat, rozhodovat se, dávat a brát, naslouchat druhým, vyjednávat, kontrolovat své impulzy, překonávat překážky. Dává jim smích a radost ze života. Dovoluje dětem, aby objevily své silné stránky a staly se samy sebou.
Prémiový obsah
číst více
Zajímá vás osud naší planety?
Pokud vám nejsou cizí pojmy jako příroda, životní prostředí nebo ekologie, nechte se inspirovat našimi knihami. Vybírat můžete z odborných i populárně-naučných, a to pro velké i malé čtenáře.
Dubnové DESKOHRÁTKY
Současné počasí je doslova aprílové a vybízí k tomu zůstat doma v teple. Možností, jak se zabavit, je spousta. Co takhle nějaká novinka ze světa her?
Recenze: Děti pravdy a pomsty
Nigerijsko-americká spisovatelka Tomi Adeyemiová si získala v roce 2018 pozornost mnoha čtenářů svým debutem Děti krve a kostí, prvním dílem z trilogie Odkaz Orïši. Nyní je již na českém trhu dostupné pokračování pod názvem Děti pravdy a pomsty, které by nemělo čtenářům uniknout.
Řetěz ze zlata – láska zraní hlouběji než jakákoliv čepel
Nová série o lovcích stínů začíná. Vypráví o přátelství, tajemství, zradě i lásce. Je v ní vše, o čem rádi čteme.
Karty, které usnadní komunikaci
Komunikační kartičky jsou určeny pro děti, ale také dospělé s narušenou komunikační schopností, děti s autismem, s vývojovou dysfázií nebo pro děti velmi nízkého věku, které se teprve učí komunikovat verbálně.
Recenze: Jógou proti bolestem
Trpíte bolestmi a zatím vám nic nepomáhá? Možná bude řešením jóga. Neocenitelné rady dostanete v knize Jógou proti bolestem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!