RSS
archiv revue
Recenze: Svolení
Paříž. Osmdesátá léta minulého století. Ona a on. Problém je, že jí je třináct let a jemu padesát. Příběh, který by nevymyslel ani nejšílenější spisovatel, se skutečně stal.
Knihy o barfování pro pejskaře, kteří chtějí mazlíčky krmit přirozenou stravou
Máte doma psa a krmíte ho granulemi? Přemýšleli jste někdy nad tím, že granule vyměníte za přirozenou stravu? Znáte barfování?
Recenze: Život v zahradě
Britka Penelope Lively se dá charakterizovat dvěma slovy. Je spisovatelka a zahradnice. V obou oborech se dokázala prosadit a je těžké rozhodnout, co miluje víc. Zda knihy, nebo zahrady. Své dvě lásky spojila dohromady a vznikla poetická kniha chytrých esejů o zahradničení.
Žebříček TOP knih za měsíc březen
Měsíc je pryč a tady je pro vás nový přehled těch nejprodávanějších knih. Mrkněte na ně a objednávejte. Tady nemůžete sáhnout vedle.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Jak možná víte, naše knižní rodina má kromě čtení spoustu dalších zálib a my jsme se rozhodli, že je necháme, aby vám dali nějaký tip či nápad.
Knižní novinky pro děti a mládež - duben 2021
Konečně se nám oteplilo a láká nás to ven. To ale neznamená, že přestaneme číst. Právě naopak, čtení na čerstvém vzduchu má své kouzlo. Pojďme se podívat na dubnové knižní novinky určené dětem a mládeži.
OTEVÍRÁME NOVOU PRODEJNU VE FRÝDKU-MÍSTKU
KNIHCENTRUM.CZ se rozšiřuje o další pobočku. Najdete ji nedaleko vlakového nádraží. Zatím funguje v omezeném režimu.
Magnesia Litera 2021 - nominace
Porotci Magnesia Litera už probrali přihlášené tituly a určili všechny nominace. Které knihy tedy mohou letos získat prestižní ocenění?
Recenze: Lopuchové pole
Seznamte se s dětmi z obyčejného dvorku - Magdou, Klávesákem, Nejchytřejším nebo třeba Jackem Sparrowem.
Objevujte čarovné bylinky
Venku už se to zelená, táhne nás to víc do přírody, na zahradu. Můžeme tam najít rozmanité rostlinky, které nejsou jen pro potěchu oka, ale jsou prospěšné i pro naše tělo. Vyznáte se v nich?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!