RSS
archiv revue
Město knih - zloděj strážcem pokladu
Tato kniha je sice fantasy pro náctileté, ale s chutí se do ní začte kdokoliv bez ohledu na věk. Mystické město knih vás zve do svých ulic. Nebojte se a pojďte blíž.
Připravte děti na školu za pár korun
Máte doma předškoláka? Chcete, aby vaše dítě bylo co nejlépe připraveno do první třídy, ale zároveň aby to nestálo majlant? Máme pro vás skvělé tipy za pár korun.
Recenze: Pandemie
V oblíbené ptačí rezervaci z neznámého důvodu uhyne několik labutí. O pár hodin později dojde nedaleko Paříže k brutální vraždě a poblíž místa činu jsou nalezeny ostatky čtyř těl. Francií se šíří neznámý kmen chřipky a oblíbená dvojice detektivů Franck Sharko a Lucie Henebelleová pátrají po psychopatickém vrahovi. Tentokrát půjde o hodně, o záchranu celého lidstva.
45. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Čajovna v Tokiu
Zkuste své štěstí v soutěži o knihu, která vás zavede do země mrakodrapů, tradičních chrámů, čajových rituálů a rozkvetlých sakur. Užijete si romantiku s šálkem lahodného čaje a necháte se unášet příběhem, který si vás získá od první stránky. Kniha Čajovna v Tokiu čekána 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Háčkovaná zvířátka
Už jste objevili knihy z edice TOPP? Tvoření podle nich je radost. Velké oblibě se v poslední době těší háčkování, tak jsme si to doma také vyzkoušeli.
Knižní novinky - duben 2021
Velikonoce jsou za námi, snad jste si je pořádně užili i v tom lockdownu, který vypadá, že nemá konce. Není jiná možnost než se zásobit dobrými knihami, a proto jsme tu my, abychom vám je představili.
Recenze: Pan Romantik
Když mám možnost získat romantickou knihu, chytnu ji všemi deseti a jsem spokojená. Děkuji Knihcentru za tuto velmi povedenou romanci, při které jsem si krásně oddechla od běžných starostí a zasnila se nad možností poznat pana romantika. Pak jsem z obláčku snění spadla zpět na zem a řekla si, že jsem spokojená s tím co mám, ale je fajn se dostat do jiného světa prostřednictvím knihy.
Oslavte s námi SVĚTOVÝ DEN ZDRAVÍ
Při koupi kuchařky či sportovní knihy dostanete DÁREK.
Znáte ty nejlepší recepty na grilování?
Je to každý rok stejné. Těšíme se na teplejší počasí, abychom si mohli dát oběd venku. A nejlépe nějakou grilovanou pochoutku. Vůně grilovaného jídla je prostě neodolatelná.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.