RSS
archiv revue
Moje (tak trochu) utajené dítě – pracovat se svým EX je prostě na houby
Hlavně, když nemá ani tušení, že má dceru… Být s ním, to byla chyba. A ta chyba má čtyřletý následek. To bude bengál, až se to provalí…
Recenze: Nacistova dcera
Osmdesátiletá Greta žije v sociálním zařízení pečující o seniory trpící Alzheimerovou chorobou. Chudák paní nepoznává ani svého může, ani svého syna. Jediné, co se do jejich myšlenek neustále vrací, jsou prožitky z dětství.
Recenze: Real Terysa
Znala jsem její videa o Vakuole. Přišla mi jako báječná legrace s parádním nápadem. Postupně jsem se díky dceři dostala do dalších videí a témat a musím říct, že jsem se parádně bavila.
Zábava doručená do pár desítek minut
Díky spolupráci s Dáme jídlo si můžete knihy, deskovky, únikové hry či dárkové předměty objednat z pohodlí domova a mít je za chvíli u sebe.
Karin Lednická: „Snažím se dát hlas lidem tohoto regionu, kteří až příliš dlouho nebyli slyšet.“
Jméno autorky trilogie Šikmý kostel zná téměř každý. Úvodní dva díly sklidily několik ocenění, na třetím Karin Lednická pracuje. V březnu stihla vydat ještě dokudrama Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie.
Slaví celá rodina
Dnes se slaví Mezinárodní den rodiny. Máme pro vás SLEVU 200 Kč a ještě něco navíc.
DOčteNO – Mrchy
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Pouze dnes sleva 13 % na všechno
Tentokrát to bude šťastný pátek.
Namíchejte si ten nejlepší koktejl!
Věděli jste, že 13. 5. je Světový den koktejlů? Ale nemusíte se tím nijak omezovat, namíchat si ten správný drink můžete kdykoliv, stačí vědět, jak na to.
Vychutnejte si hokej naplno!
Ještě jste nesáhli po knihách Fredrika Backmana? V tom případě je teď ideální čas. Dva emocemi nabité romány, okořeněné hokejovým prostředím, poskytují řadu hlubokých myšlenek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!