RSS
archiv revue
Recenze: O spaní před spaním
Máte doma malé vědátory či průzkumníky a den co den vás bombardují četnými otázkami? Zkuste jim nabídnout knihu O spaní před spaním - Pozoruhodná fakta o spánku na dobrou noc.
Zaklínačky potíží – nová série od autorek legendární Školy noci
Pamatujete se na Školu noci od P. C. Cast a Kristin Cast? Je tady nová trilogie o čarodějkách, které umí mnohem víc než jen nějaký bezvýznamný lektvar lásky. 😊
Soutěž o 3 výtisky knihy Mrchy
Zasoutěžte si o šokující sexy thriller ze vzrušujícího prostředí showbyznysu. S knihou Mrchy zažijete divokou jízdu řízenou všehoschopnými ženami. Získají ji 3 výherci!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Kniha ztracených jmen
Odvaha a houževnatost, to jsou hlavní rysy hrdinky románu Kniha ztracených jmen americké spisovatelky Kristin Harmel. Příběh Evy Abramsové je inspirovaný skutečnými činy dvou mladých Židů Adolfa Kaminského a Oscara Rosowského, kteří díky svému umu dokázali zachránit tisíce lidských životů.
Balík knih do Balíkovny pouze za 55 Kč
Konečně příležitost koupit si knihu z bazaru a nemít ji levnější než dopravu
Knižní novinky - květen 2022
Pojďte se mrknout na májové knižní novinky. Tento měsíc si úplně každý knihomol přijde na své, protože vychází tolik knih, že si každý musí vybrat.
Recenze: Co se stalo
Když se mladý homosexuální muž stane obětí surového znásilnění, jsou jeho blízcí nejen šokováni, ale i zlomeni bolestí. Policejní vyšetřování i příprava na soudní přelíčení budí zájem veřejnosti a kruté odsudky nabírají na síle. Co je rodina zahnaná do kouta schopná udělat ve jménu lásky a vlastní krve?
Recenze: Tajný pánský knižní klub
Gavin Scott se spolu se svou manželkou Theou po tříletém vztahu dostávají do stádia odcizení. Oba si navzájem citově ubližují, aniž by vlastně chtěli. Je to vyčerpáním, stereotypem, žitím života, který nepřináší jen šťastné chvilky, ale hlavně starosti. Nebudeme si lhát, dnešní doba je o prchání z nepříjemných situací, mnohdy hned v první možný okamžik, a proto se i oni dva rozhodnou k radikálnímu řešení – rozvod. Ve skrytu duše však po tom opravdově netouží ani jeden z nich.
Tajemný zločinec zvaný Profesor plánuje další rafinovanou hru
Strůjce největšího loupežného přepadení ve Španělsku a vůdce zločinného gangu připravuje pro nové adepty do gangsterského klanu nelehký úkol. Uchazeči budou muset najít nejen místo konkurzu, ale podrobit se i sérii obtížných zkoušek.
DVOJNÁSOBEK knihcentů pro nové i stávající zákazníky!
Staňte se součástí našeho věrnostního programu! Sbíraní bodů je jednoduché a čeká na vás spousta výhod.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.