RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Soutěž o 3 kusy rodinné hry Stolní hokej od Albi
Blíží se MS v hokeji a při této příležitosti jsme pro vás uspořádali soutěž o rodinnou hru Stolní hokej od Albi. Zkuste své štěstí, čekají na vás soutěžní otázky, které prověří, kolik toho o Mistrovství světa v ledním hokeji víte.
Žebříček TOP knih za duben 2022
Přehled nejprodávanějších knih za duben je tady a s ním i několik překvapení. Kdo nahlédne, ten si určitě vybere něco pro sebe, ale neschází ani několik osvědčených TOP knih z minulých měsíců. Na nic nečekejte a pojďte si to přečíst!
Strašení v Rookwardu – série o strašidelných domech pokračuje
Darcy Coates umí skvělé horory, a proto jsem se nemohla dočkat, až vyjde její další kniha. Tajemství, z kterého běhá mráz po zádech, to je to pravé pro každého čtenáře hororů…
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - za vším něco je
Série Krutý princ Holly Black nadchla tisíce čtenářů a tato kniha celou sérii vlastně uzavírá. Díky ní pochopíte, proč byl Cardan takový, jaký byl.
Poslední slib a tajemný medailón
Máte rádi romány, které se odehrávají ve dvou časových liniích? Pak je tahle kniha jasná volba!
Recenze: Rudý vlk
V den svých šestnáctých narozenin se Adéla dozvídá, že patří k rodu, který již po staletí brání vesničany před zkázou. Zároveň ale zjišťuje, že aby dostála svým povinnostem, musí se vzdát muže, kterého miluje, a s ním i budoucnosti všeho, v co dosud věřila. Adéla stojí před rozhodnutím, co všechno je ochotna obětovat, aby ochránila svou rodinu a sousedy.
DOčteNO - Až uvidíš moře
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Naučte se vykládat karty - je to snadné!
Umět jednoduchý výklad karet může pomoct s rozhodováním. Ale když už karty, tak v tom případě ty nejkrásnější - Karty bohyně Isis.
Beltain – tajemný keltský svátek
Prvomájové oslavy všichni známe, jenže všechny tradice z něčeho vycházejí a historie našich májových oslav sahá až k dávným Keltům.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!