RSS
archiv revue
Vespertina – temná kněžka – konečně příběh, na jaký jste čekali!
Už máte dost sebevědomých nafoukaných hlavních hrdinek? Pak budete mít Vespertinu rádi od první kapitoly. Napsala ji stejná autorka jako Kouzla rodu Thornů.
63. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Porodní sestra z Osvětimi – kniha podle skutečné události
Příběh mámy Stanislavy se stal a jen doufejme, že už se nic podobného nikdy nestane. Ale historie se, jak víme, opakuje…
Recenze: Volným pádem
Mladá a atraktivní Linda má na první pohled všechno. Dobrou práci, řadu přátel, ale především muže, kterého by jí ostatní mohly závidět. Bohdan je zajištěný, stoupá po kariérním žebříčku, a jak se zdá, snesl by své přítelkyni a později manželce modré z nebe. Jenomže život není pohádka a Linda brzy zjistí, jak dokáže být osud zlomyslný.
Recenze: Příběhy štěstí
Jak zvednout hladinu svého štěstí? Jak věřit v lepší zítřky? Nebo jste z těch, kteří touží si sem tam sednout s někým, komu se život i přes milion kotrmelců podařil a umí na lidské žití nahlédnout s moudrostí a laskavostí?
KNIHY ZA BABKU - nákup, který se vyplatí
Zdražování se nevyhnulo ani knihám a spousta z nás otáčí korunky v ruce. Při nákupu KNIH ZA BABKU se vám určitě peněženka neztenčí.
Pánský klub - film, soutěž o vstupenky a sleva na knihu
Na plátna kin míří nová česká komedie Pánský klub. Při této příležitosti jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na předpremiéru filmu a také slevu 30 % na knihu Tajný pánský knižní klub.
Pozlacené - prokleté i kouzelné
Přečtěte si napínavý příběh o dívce z malé vesnice, kterou její soukmenovci z nenávisti málem zabili, ale jí se podařilo přežít a najít své místo na světě.
Vláďa Vytásek a jeho domácí bylinková klasika
Kniha litovelského znalce bylin Vládi Vytáska nazvaná Můj bylinkový svět se stala bestsellerem. Moje domácí bylinková klasika je jeho druhá v nakladatelství Eminent. V předmluvě o něm Jaroslav Dušek napsal: „ Psát o Vláďovi Vytáskovi či o něm mluvit není vůbec snadné, protože o něm se nejlépe mlčí. Působí totiž jako oživlá bylina a slova jsou tu trochu krátká.“
Čajový dýchánek
Věděli jste, že „čaj o páté“ nevznikl v Anglii? Pojďte s námi na čajový dýchánek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!