Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
DOčteNO - Dokonalá tma
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Kdo rozsvítí Světla nad Prahou?
Pojďte se projít starou Prahou a zjistit, kdo ji kromě lidí ještě obývá. Možná zjistíte, že je plná nadpřirozených bytostí a strašidel. :-)
Polibek bez duše – perfektní YA J. L. Armentrout
Tenhle příběh vás chytne od první stránky, okamžitě vtáhne do děje a nepustí, dokud to nedočtete a nebudete chtít přídavek!
Recenze: Pozoruhodné objevy ze světa zvířat
Z knih bývám nadšená často. Ale z této knihy jsem nadšená ještě o sto procent víc!
Recenze: Prázdné sliby
Vílí dvory, lži a manipulace. Brie k smrti nesnáší víly, ale přesto se vydá do jejich světa, ve snaze zachránit svoji sestru. Podaří se jí to, aniž by sama spadla do vílích smyček?
Recenze: Květ smrti
Hana Kielová před třemi lety ubodala zámožného mladého právníka. Důvod nikdo nezná a celý svět po ní pátrá. Nyní od ní dostane novinářka Heloise Kaldanová velmi podivný dopis. Brzy dojde k prvnímu zločinu a Heloise se ocitá v ohrožení života.
Kateřina Tučková: „Hledání tvaru Bílé Vody nebylo jednoduché, byl to bolestný proces.“
Dlouhé roky vznikal nový román, jehož ústředním tématem je život řeholnic v období 50. let 20. století, kdy u nás vládl komunismus. Bílá Voda stejně jako předchozí knihy brněnské spisovatelky Kateřiny Tučkové přináší opět silné ženské hrdinky, které musely čelit nepříznivému osudu. Román je inspirován skutečnými událostmi, po nichž autorka řadu let pátrala v archivech a mezi pamětníky.
Květnové DESKOHRÁTKY
Konečně je to tady! Čas pikniků a venkovních párty. Na nich nemůže chybět dobrá zábava – třeba s únikovkou. Můžete si o ni u nás i zasoutěžit.
Recenze: Mojenka
Mojenka je krásná knížka pro mladé slečny. Uklidní příjemnou rodinnou atmosférou – popis rodiny, kde vztahy fungují, jak mají, je pohlazením po duši. Narušuje to jen jedna šereda, která z milující maminky vysává energii... nemoc.
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2022
Blíží se letní prázdniny a bylo by fajn, kdyby děti měly co číst.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!