RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Nový začátek
Jakoby autorka Nora Roberts měla křišťálovou kouli. Právě v březnu, kdy se vyhlásil nouzový stav kvůli koronaviru, vyšla v českém překladu její kniha Nový začátek. Při čtení anotace běhá mráz po zádech. Vyhrajte knihu v naší soutěži, čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Sběratel ztracených věcí - jak pochopit vlastní pocity
Kouzelný román, v němž se proplétají několik osudů a životů v současnosti i minulosti, aby se v závěru všechno spojilo v jeden celek. Vše má nečekané následky a to vede k nesmírně zajímavému ději i závěru, Nic se neděje jen tak náhodou.
Recenze: Touhy a úděl
Pocházely z různých zemí i z různých společenských tříd. Některé se dobrovolně vzdaly rodiny, jiné byly maminkami malých dětí. Něco ale měly společné. Touhu pokořit nejvyšší hory světa, a tak se zapsat do historie.
Thomas Thiemeyer: „Od prvního nápadu až po vydání knihy může uplynout i mnoho let.“
Kdo přečetl první díl, bude nedočkavě vyhlížet druhý. Kdo dočte druhý, nebude se moct dočkat třetího a zároveň posledního dílu fantasy série Evoluce, jejímž autorem je německý spisovatel Thomas Thiemeyer. Město přeživších, Věž zajatců a nakonec Pramen života - všechny tyto díly slupnete jako malinu a na závěr vám bude líto, že jste dočetli ten poslední a musíte se s hlavními hrdiny a jejich příběhem rozloučit.
I am, I am, I am – jdeme na schůzku se smrtí
„I knew, in that moment, and perhaps for the first time, that I would one day die, that some point there would be nothing left on me, my mittens, my breathing, my curls, my hat. I felt that conviction for the first time. My death felt like a person standing there next to me.“
Knihy za babku pro vaše děti
Knihy za babku jsou úžasné, nakoupíte jich spoustu a v peněženku vám to určitě neprovětrá. Vybrali jsme knihy pro děti a víme, že až si je prohlédnete, nekoupíte jen jednu. Ceny jsou opravdu lákavé...
Nejšťastnější dívka na světě – ďábelsky temný a rafinovaný román
Je jedno „ANO“, které se chystáš vyslovit dost silné, aby přehlušilo všechno to ponížení způsobené jedním „NE“, které jsi nestihla včas říct?
Recenze: Tradinář
Máte zmatek v českých svátcích a významných dnech? Rádi byste ochutnali dobroty, které připravovaly naše prababičky? Toužíte si vyrobit prima dekorace nebo vám docházejí nápady, jak zabavit celou rodinu?
Skvělé dobrodružství dětské knihy se slevou 30 %.
Blíží se nám svátek Den dětí a my jsme si připravili s nakladatelstvím BB ART slevu 30 % na vybrané dětské knížky.
Recenze: Odstíny zločinu
Tihle poldové nejsou žádní supermani. Nemají k dispozici moderní laboratoře ani netráví hodiny v posilovně. Jsou cyničtí, spoléhají se na zdravý selský rozum a místní galerku znají jako své boty. Ladislav Beran se s vámi coby bývalý kriminalista rád podělí o nejzajímavější případy svých knižních vyšetřovatelů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!