RSS
archiv revue
Do školy i do práce: diáře, které s koncem roku nekončí!
Známe to všichni – nejhektičtější období konce roku, kdy člověk neví, co dřív – a do toho už není kam zapisovat další plány a povinnosti! Praktické řešení nabízejí originální školní či 18měsíční diáře značky PRESCO PUBLISHING, které se staly hitem posledních let. Můžete si s nimi naplánovat třeba celý školní rok či jiné období, které nekončí 31. prosincem. Skvělé je, že nemusíte nic přepisovat ani nosit dva záznamníky, zrovna když potřebujete prostor pro jiné věci.
Recenze: Sny a sekyry
Každý náš den je plný bezvýznamných příhod. Co když se ale poté, co se nám přihodí něco banálního, stane něco, co přepíše dějiny? A co když se těmi, kdo změní chod světa, staneme my, aniž bychom si to uvědomovali?
Recenze: Cesta do Babylonu
Thomas Senlin je ředitelem malé venkovské školy. Se svou novomanželkou Maryou vyrazí na líbánky do Babylonské věže. Zde se jeho milá ztratí a on je rozhodnutý ji najít, děj se co děj. A tak se vydává na hrdinskou pouť, ve které musí překonat řadu nástrah.
Odvážní muži a jejich kosmické stroje
Kdybyste měli k dispozici miliardové jmění, jak byste ho využili? Někteří by podpořili dobročinné účely a jiní se zase rozhodli přetavit je ve výzkum vesmírného cestování. Výjimečně úspěšní podnikatelé Elon Musk, Jeff Bezos, Richard Branson i Paul Allen zažili dobrodružství, o kterém se většině lidí na této planetě ani nesnilo. Kdo jsou Vesmírní baroni?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!