Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Láska a matematika
Když se v dětství zamilujete, může to být láska na celý život!
Recenze: Organon
Sci-fi z budoucnosti bližší, než by se mohlo zdát…
Soutěž o 3 výtisky knihy Zbavte se zvyku být sami sebou
Jak se zbavit starého způsobu myšlení a vytvořit si novou mysl? To se dozvíte v knize Zbavte se zvyku být sami sebou, jejímž autorem je americký lékař a spisovatel Joe Dispenza. Pojďte soutěžit o knihu, která vám může změnit život!
Prémiový obsah
číst více
Vzrušující čtení s Jotou se slevou 40 % na E-knihy
Pohodlné čtení doma i na cestách. Kupte E-knihu a čtěte hned!
Sleva 100 Kč a doprava zdarma! Stačí nakoupit nad 800 Kč!
Stačí si ve dnech 14. - 17. 5. 2020 nakoupit v našem e-shopu zboží nad 800 Kč a sleva 100 Kč bude vaše!
Recenze: INK Tajemství kůže, Jiskra
Hlavní hrdinkou fantasy série románů Ink je mladičká Leora, která se už od malička touží stát tatérkou. Tatérkou ve světě, kde každá přelomová událost, každé důležité rozhodnutí, všechny životní milníky, které mají pro člověka nějaký význam, skončí na jeho těle jako tetování.
Krása noci + 100 KNIHCENTŮ navíc
Dvě ženy, dvě povahy, jedno léto...
Druhý díl historické ságy Vlastimila Vondrušky Křišťálový klíč míří na pulty knihkupectví
Pojďme si připomenout, o čem rozsáhlá šestidílná kronika Křišťálový klíč vypráví. Sleduje osudy sklářského rodu Heřmanů žijící v severních Čechách, které prošly na konci feudalismu nebývalým hospodářským vzestupem a později stejně rychlým úpadkem. Název Křišťálový klíč symbolizuje rodinné tajemství, které se v rodu Heřmanů předává z generace na generaci, současně je kopec Klíč dominantou Nového Boru.
In Other Words – stěhuji se do Říma!
Tak nás to všechny učili, že? Když se chceme naučit něco nového – je na to nejlepší způsob jít na to opatrně, postupně a pomalu. Možná nevěděli, co nás učí, protože právě kvůli takovému přístupu chodí po světě tolik věčných začátečníků, co na to jdou pomalu a postupně a pořád se nic moc nenaučili.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!