RSS
archiv revue
Síla přírody – když vám dá příroda pořádně na frak
Příroda je krutá, ale člověk je ještě krutější. Pět žen a pět mužů z jedné rodinné firmy se vydalo na team building do australské džungle. Jsou ozbrojení jen kompasy, mobily jim k ničemu nejsou, protože v divoké přírodě není signál ani data.
Čokoládový koláč jen ze tří surovin
Tento recept na čokoládový koláč vás přemluví, abyste hned odešli do kuchyně, pokud máte doma tři ingredience… Navíc je hotový raz dva a chutná – co si budeme povídat – výborně.
Podpořte Pekelný plášť - debut české autorky
Nakladatelství BOOKMEDIA chce v nelehkém období, kdy se knižní trh kvůli opatřením spojeným s pandemií dostal do nemalých problémů, podpořit vydání debutové knihy začínající české autorky Simony Michálkové. Její Pekelný plášť čeká na podporu vás, čtenářů.
Kniha Hana se stala vítězem knižní hry KNIHCENTRUM.CZ
Příběh, který vychází ze skutečných událostí, právě teď zakoupíte se slevou 25 %. Akce platí do 17. 5. 2020.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - DIÁŘE 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Všem klukům, které jsem milovala – jak se zbavit lásky?
Lara Jean se zamilovala už mnohokrát. Ani jednou po tom netoužila a ani jednou to nemohla říct tomu klukovi, kterého milovala. Naštěstí přišla na způsob, jak se těch svých zamilování zbavit.
Psychothriller Pláč – fascinující, napínavé a zneklidňující čtení
Jestli hledáte knihu, která vás chytne od první stránky a nenechá vás v klidu až do konce, pak jste na správném místě. Po několika stránkách zjistíte, že čtete napjatě pořád dál, protože se musíte dozvědět, jak to bylo, co se vlastně stalo, kdo to zavinil, kdo unesl to dítě a proč.
Dnešní den patří maminkám!
🚛DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 500 KČ🚛
Májová romantika
Romantika a máj patří k sobě jako nerozlučná dvojka. A když si k nim představíte kvetoucí stromy, šeřík, Paříž, jahody a šampaňské, tak vám v té představě schází už jen nějaký krásný příběh s dobrým koncem. Máme jich pro vás hned několik.
Andy Rowski: „Pokud budou mít čtenáři noční můry, pak jsem dokonale splnila svou roli.“
Andy Rowski, vlastním jménem Nadège Dabrowski, známá také jako Andy nebo Andy Raconte, je francouzská youtuberka, modelka, herečka a spisovatelka. Její kanál ANDY na YouTube přesáhl dva miliony sledujících. Účastnila se soutěží Miss, zahrála si v seriálu a ve francouzských komediích, jako modelka pracovala v USA. Její kniha Nejhorší večírek tvého života je plná hrůzy. Ale pozor, vy sami budete tvůrci příběhu. Více autorka prozradila v následujícím rozhovoru.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!