RSS
archiv revue
Hledám chlapa do Vánoc. Značka: KNIHA ZDARMA
Akce 1 + 1 ZDARMA! Vyberte si z nabídky vánoční knihu a druhou od nás dostanete jako dárek.
Otázka pro Barbaru O´Nealovou - Slavíte Vánoce?
Její kniha Když jsme ještě věřily na mořské víly, která letos vyšla, nás bavila, a tak jsme chtěli vědět víc o její autorce. A tak jsme se jí zeptali...
Recenze: Čekání na Vlka
Liška a vlk. Dvě dokonalá stvoření. A ve vzduchu se vznáší ještě jedna postava, o níž se však v textu přímo nehovoří. Jen tam poletuje, je všudypřítomná, přinesla mi smutek, ale zároveň nebyla děsivá.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak chutná strach
Vyhrajte knihu české autorky Markéty Harasimové Jak chutná strach.
Prémiový obsah
číst více
Zemřu o Vánocích – pro někoho mohou být Vánoce vražedné
Krásná obálka, thriller, který se odehrává v předvánočním prostředí a děj, od kterého se nedá odtrhnout. Zkrátka, je tu děsivě reálný příběh.
Recenze: Couchsurfing v Saúdské Arábii
Po delší odmlce se ke mně dostal další cestopis německého novináře, couchsurfera a spisovatele Stephana Ortha. Už dříve jsem měl možnost číst jeho knihy o cestách do Íránu, Číny a Ruska. Vždy se jedná o zajímavý materiál dávající nahlédnout do každodenního života místních. Nejinak je tomu i tentokrát, kdy se novinář rozhodl získat jedno z prvních turistických víz do Saúdské Arábie ihned poté, co se tato země pootevřela západu.
DOčteNO - Vánoční svařáček pro duši
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Žebříček TOP knih za měsíc listopad
Je tu poslední přehled nejprodávanějších knih v tomto roce. Jste zvědaví, co se dobře prodávalo a co šlo přímo na dračku? Čtěte dál!
Mé přítelkyně z Ravensbrücku – román, který bere dech
Koncentrační tábor, život ze dne na den, strach o život, touha přežít a něco, co člověka udrží i v nejhorších chvílích nad vodou…
Recenze: Odkaz
Když Annie otěhotní, vydá se ze Stockholmu na návštěvu zpátky tam, kde vyrůstala. Tam ji nikdo nevítá s otevřenou náručí. Annie se musí začlenit, a navíc vyřešit tajemství týkající se jejího otce. I když, tím tajemstvím je vlastně on sám.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!