RSS
archiv revue
Johann Sebastian Bach – biografie a tip na luxusní dárek
Toto je kniha, která na našem trhu scházela víc než sto let. Žádnou podobnou nikde nenajdete. Je jedinečná, je úžasná a prostě ji potřebujete mít doma v knihovně, stejně jako já.
Recenze: Jizva
Román Jizva vyšel prvně v roce 2017 polsky. Nyní jsme se dočkali i českého překladu. A je to nadmíru dobře (a zároveň škoda, že tak pozdě), protože by o něj čeští čtenáři neměli být ochuzeni.
Recenze: Vražedná pole
Existují příběhy, které předčí skutečnost. Svou hloubkou, brutalitou, ale zároveň i lidskostí. Haing Ngor si prošel peklem v pracovních táborech revoluční Kambodži. Kniha se stala zásadním dílem 20. století a film, který podle ní vznikl, získal tři Oskary.
Recenze: Léto vlků
Nedaleko odlehlého švédského městečka Haparanda se najde mrtvá vlčice. V žaludku má lidské ostatky a místní policistka Hanna Westerová tuší, že se celé městečko řítí do obrovského maléru. Vydírání, drogy, vraždy. Kromě toho musí řešit problémy s manželem, který se v poslední době začal chovat velmi podezřele.
Recenze: Závan smrti
Závan smrti je 50. díl detektivní série s vyšetřovatelkou Evou Dallasovou. Autorka J. D. Robb nezklamala ani tentokrát.
Recenze: Příběhy pražských dvorků
Petr Sojka se už podruhé vydává do pohádkové říše, ukryté za rušnými ulicemi našeho hlavního města!
Soutěž o 3 výtisky knihy Jsem Baťa, dokážu to!
Vyhrajte inspirativní román o geniálním podnikateli Tomáši Baťovi. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky - prosinec 2021
Za pár týdnů jsou Vánoce, a to bude chtít kromě pevných nervů i zásobu dobrého čtení. Máme pro vás přehled toho nejlepšího, co v prosinci vychází.
DOčteNO - Tajemství
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Elfova knižní hra
Pojďte si s námi zpříjemnit adventní čas a zasoutěžit si o zájezd v hodnotě 10 000 Kč a další skvělé ceny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!