Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Skryté poselství
Vydejte se na epickou výpravu do Lotosových království...
Vánoční rádce - nejlepší výběr knih a hraček roku 2019
Podívejte se na nejlepší výběr knih a hraček roku 2019. Přehledně jsme vám vše rozdělili podle toho, co se komu líbí. Teď už výběr dárků bude hračka.
Soutěž o 3 výtisky knihy GOTT
Zkuste své štěstí v soutěži a vyhrajte unikátní obrazovou publikaci utajovaných fotografií ze života slavného zpěváka Karla Gotta.
Recenze: Chirurg
Z této knihy jsem nadšená. Je skvělá, čtivá, jsou zde úžasně vykreslené postavy a prostě je opravdu dobrá. Bez debat tuto knihu doporučuji a doufám, že si ji přečte co nejvíce lidí, protože si to zaslouží. Jak už jste myslím poznali, budu o této knize psát pozitivně a právem.
Recenze: Časopedie
Zajímáte se o světové dějiny, nebo máte doma studenta či dítko školou povinné? Děti, rodiče i učitele tato publikace nadchne, protože v ní najdou prostě všechno. Kromě toho, co by měl znát každý, jsou tu například i dějiny kriminalistiky nebo feminismu.
Recenze: Temné sosny
V devadesátých letech byla ve švédském lese spáchána série záhadných vražd. Pachatel nebyl nikdy dopaden, a když byla o dvacet let později nalezena další mrtvola bez očí, místní měli jasno. Neslyšící novinářka Tuva touží po kariéře tak moc, že se na vlastní pěst rozhodne vypátrat vraha.
Recenze: Temná svatá noc
Michael Connelly opět potvrzuje své výsadní postavení mezi autory detektivního žánru!
Recenze: Odvážné sny
Zdařilá kniha navazující na tradici kvalitní české literatury pro děti a mládež, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít!
Recenze: Ukrytá
Jeden dávný letní večer ve znamení táboráku, pití, tance a tělesné přitažlivosti. Skupinka mladistvých přátel ale nepočítala s jedním - že jich ráno bude o jednoho méně. A že ani po třiceti letech nebude jasné, co se onu červencovou noc skutečně přihodilo…
Rozhovor s Luďkem Sobotou
Luděk Sobota chtěl být od dětství spisovatelem a jeho sen se mu začíná plnit. Nakladatelství Mladá fronta mu vydalo knihu Holé a trapné dýchání, která je doplněna množstvím fotografií z jeho profesionálního i soukromého života. Zajímalo nás, na co se v knize můžeme těšit, a tak jsme si s autorem (nejen) o ní povídali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!