RSS
archiv revue
Kateřina Winterová svým diářem potěší milovníky přírody
Máme pro vás další skvělý tip na diář na rok 2020, který vydalo PRESCO GROUP. Jeho autorkou je známá herečka, moderátorka pořadu Herbář a autorka úspěšných knih o jídle Kateřina Winterová.
E L James přichází se vzrušující novinkou Mister
Která žena by se nechtěla na chvíli ztratit v milostných fantaziích? Britská spisovatelka dokázala čtenářky odreagovat od všedních starostí tím, že jim barvitě vylíčila možnosti erotických tužeb. Její předchozí knihy se rozlétly do rukou 150 milionů lidí, což je neuvěřitelný úspěch. Nyní najdete v knihkupectvích její další provokativní love story s názvem Mister.
Rozdáváme dárky k nákupu nad 500 Kč
Celý listopad rozdáváme dárky k nákupu nad 500 Kč. Exkluzivně v našich knihkupectvích.
Tradinář oslavuje kouzlo pospolitosti
Ať je zrovna jaro, léto, podzim nebo zima, příjemně se usaďte v křesle, uvařte si něco dobrého k pití a dopřejte si chvíli rozjímání s Tradinářem. Tahle kniha vás vezme na pouť průběhem roku, který se od pradávna otáčí jako mlýnské kolo. Není náhoda, že stejně přirozeně oblý tvar má také rodinný kruh nebo kulatý stůl.
Zábavný svět rekordů je opět tady
Chcete vidět, jak byste vypadali, kdybyste si oblékli nejvíce triček na světě? Nebo kolik selfie jde vyfotit za 3 minuty? Rok se s rokem sešel a přinesl s sebou další soupis rekordů z celého světa. Kniha Guinness World Records 2020 už dorazila i k nám a zase hýří těmi nejbláznivějšími kousky.
Liou Cch’sin na stopě záhadnému fyzikálnímu jevu
Pokud si vyhledáte pojem „kulový blesk“, dostane se vám nejspíš vysvětlení, že jde o vzácný atmosférický jev, který dosud není dostatečně objasněn. Tato vědecká mezera inspirovala autora sci-fi románu Kulový blesk k tomu, aby na ní vystavěl propracovaný příběh. Můžete ho vnímat jako předmluvu slavné trilogie Vzpomínka na Zemi, nebo ho číst jako zcela samostatnou knihu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!