RSS
archiv revue
Až uvidíš moře – kde je vlastně domov?
V roce 1948 přišly do Československa tisíce řeckých uprchlíků. Z jejich krásné země je vyhnala občanská válka. Museli se naučit žít v cizí zemi podle cizích zvyků. Mezi nimi byla i jedna desetiletá holčička, o které tak trochu je tento příběh.
Soutěž o 2 výtisky knihy Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih
Matthew Perry alias Chandler Bing z mezinárodně úspěšného seriálu Přátelé nás ve svém otevřeném, vtipném, nesmlouvavě upřímném a mnohé odhalujícím životopise zavede nejen do zákulisí natáčení legendárního sitcomu, ale i vlastního boje se závislostí. Biografii Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih získají 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Na hraně
Hagen je malé ospalé městečko. Všichni se tu znají a domnívají se, že o svých sousedech ví naprosto všechno. Městem otřese chladnokrevná vražda manželského páru, ale to není nic v porovnání s tím, co bude následovat. Vyšetřovatelka Kylie Milliardová si není jistá, jestli by nebylo lepší nepátrat po pravdě.
TOP 15 deskovek roku 2022
Deskové hry jsou oblíbenou kratochvílí napříč věkovými kategoriemi. Které u našich zákazníků v tomto roce zvítězily?
Recenze: Pojď se mnou
Aaron a Allison mají manželství jako z pohádky. Jednoho dne je však Allison zabita při střelbě v nákupním centru. Když Aaron prochází manželčiny věci, narazí na zvláštní účtenku. Zdá se, že Allison před ním něco skrývala. Něco, kvůli čemu umírají lidé.
Zlatá klec – vyměnila vězeňská ranhojička jen jednu klec za druhou?
Přežila. To je to nejdůležitější, to je to, k čemu se celou dobu upínala a pro co deset let přežívala v děsivém vězení. Ale opravdu se vězení navždy zbavila, nebo jen získala Zlatou klec?
Recenze: Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově
Nastupovat, vyplouváme! Kam? Přece na Dinoostrov, místo, kde se zastavil čas a my můžeme pozorovat pravěké velikány na vlastní oči.
Jak si dopřát komfort a pohodlí během čtení
Není nadto uvelebit se s knihou na místě, které nám poskytuje maximální pohodlí. Jedině tak si čtení můžete užít naplno a hltat stránku za stránkou plnými doušky. Máme pro vás tipy, jak si udělat komfort v posteli a začíst se do prvních řádků.
Pád do tmy – myslíš, že je tvoje dítě v bezpečí?
Děvčátko otevře oči a snaží se z posledních sil zavolat tátu, aby ji přišel na pomoc. Ale už je příliš pozdě a její hlas nikdo neslyší…
Recenze: Sedmihlas
Román Sedmihlas spisovatelky Rebeccy Kauffmanové podává čtenáři nezvyklý pohled na život jedné rodiny v americké Virginii, kde každý ze sedmi sourozenců musí čelit kruté realitě – smrti matky. Milované? Nenáviděné? To je na každém z nich. Někteří si ji pamatují veselou, někteří už jen jako malátnou loutku závislou na prášcích. Není divu, že ti nejmladší o její lásce pochybovali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!