RSS
archiv revue
Tipy na diáře a kalendáře na rok 2023
Rok 2022 se chýlí ke konci a vy ještě nemáte kalendář a diář na příští rok? Neváhejte a kupte si svůj oblíbený co nejdříve, skladové zásoby se tenčí a některé kalendáře a diáře už mohou být brzy vyprodané. Mrkněte na naše tipy.
Knižní novinky pro děti a mládež – prosinec 2022
Poslední knižní novinky pro děti a mládež v tomto roce míří na pulty knihkupectví. Některé se určitě dostanou pod vánoční stromeček.
Recenze: Už zase vyšlo slunce
I pro mne na chvíli s vydáním této knihy „zase vyšlo slunce“ – obrazně řečeno. Každé vydání sbírky mého oblíbeného autora je malým svátkem, kdy se měsíce a týdny těším, než si knihu zařadím do své knihovny k ostatním Krchovského kouskům. Je to dáno i tím, že knihy publikuje vždy po několika letech.
Recenze: Emilka
Hned ze začátku čtení románu s názvem „Emilka“ české autorky Ivany Fajnorové, mi nedala jinak než se zamyslet nad jeho podtitulem, který zní: „Život lidem nakládá, kolik unesou“. Je pravdou, že za dob našich babiček a prababiček byla chudoba, strádání, propuknutí nejrůznějších nemocí, v dnešní době již lehce léčitelných, a v neposední řadě smrt, běžnou součástí životů naších předků. I dnes si každý si procházíme vlastními těžkostmi.
Žebříček TOP knih za listopad 2022
Jak si vedou produkty v listopadovém žebříčku?
Recenze: Vše sváteční
Předháníte se, kdo z Vás bude mít více druhů vánočního cukroví, a kdo bude mít lepší vaječný likér? Staňte se letos hvězdou a napečte podle vyhlášené cukrářky Ivety Fabešové.
DOčteNO- Zimní pohádky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Lahůdky v krmítku
Tato příručka může přinést skvělé náměty nejen pro homemade nadšence a domácí kutily, ale může vnést spousty inspirace do výtvarných kroužků nebo různých rukodělně zaměřených workshopů.
Recenze: Nestoudná zvědavost
Beatrice je šestadvacetiletá stará panna a z pohledu tehdejší doby je tím pádem naprosto odepsaná. Vypadá průměrně, věno má spíše skromné, a navíc je neuvěřitelně drzá. Jestli někým opovrhuje, je to atraktivní vévoda z Kesgravu. Jenomže co dělat, když se společně ocitnou na místě činu?
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - PROSINEC 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!