RSS
archiv revue
Ivo Paulík: Elektromobilita je dnes trendem
Světoběžník, turista i cyklista, který se na cestách cítí jako ryba ve vodě. Jaké je být tvůrcem knižních průvodců?
Oslava správných chlapů
Nejenom Den matek nám poskytuje příležitost k vyjádření vděčnosti a poděkování, ve vašem diáři si zaslouží své stálé místo také Den otců. Možná jste ho doteď nijak neslavili, ale co takhle věnovat svému tatínkovi chvíli času nebo mu udělat malou radost v podobě knížky?
Recenze: 1984 Grafický román
Román „1984“ se už dávno stal kultovním dílem. George Orwell a jeho varování před totalitními režimy se stalo povinnou četbou a neexistuje člověk, který by nevěděl, o co jde. Matyáš Namai si troufl knihu adaptovat a ilustrovat. Jeho verze je děsivá, naléhavá a bude vám z ní běhat mráz po zádech.
Žebříček TOP knih za měsíc květen
Pojďte se mrknout na knihy, které šly u nás v květnu nejvíc na odbyt. Které tituly byly v nejvíce objednávkách a o kterých byste určitě měli něco vědět? Jdeme na to!
Recenze: Houpačky
Že se z této nevinně vypadající knihy vyklube ulítlý road trip s návodem na ubalení jointa, mi vyrazilo dech. O to víc jsem se na této pohodové vlně nechala unést.
Procházení zrcadly s Christelle Dabos
Christelle Dabos si ságu o světě plujících arch vymyslela sama pro sebe, pilovala ji jako posedlá a nikdy by ji ani nenapadlo, že by mohla vyjít knižně.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Dnes máme pondělí a to znamená, že jsme tady s tipy a nápady na to, co byste si mohli vyzkoušet s námi. A na rovinu, dnes vám chceme dělat vyloženě chutě na něco dobrého!
Recenze: Čtvrteční klub amatérských detektivů
Jejich věkový průměr je osmdesát let. Žijí v luxusním domově pro seniory, a protože jsou zvědaví, až to není hezké, založí si amatérský vyšetřovací klub. Jak obstojí, když v jejich blízkosti dojde ke skutečné vraždě?
Catherine Shepherd: „Miluju hru na kočku a myš mezi vyšetřovateli a pachateli.“
Catherine Shepherd patří k nejprodávanějším německým autorkám thrillerů a kriminálních románů. V listopadu 2015 začala publikovat sérii s hlavní postavou berlínské vyšetřovatelky Laury Kernové a o rok později vydala knihu Vražda na blatech (Mooresschwärze), úvodní svazek série kriminálních příběhů s patoložkou Julií Schwarzovou.
Recenze: Poslední kojot
Michael Connelly a Harry Bosch – tím je řečeno vše!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!