RSS
archiv revue
Recenze: Průtrž
Pokud jste ještě neměli tu čest seznámit se s rodinou Courtneyů, o níž píše Wilbur Smith ve svých románech pro dospělé již spoustu let, máte možnost tuto dynastii poznat v dobrodružné sérii určené mladým čtenářům. Hlavním hrdinou knihy Průtrž, která je prvním dílem série, je čtrnáctiletý Jack.
Martin Vitický: „Naučil jsem se vydávat ze sebe to nejlepší.“
Píšící psycholog, překladatel a lingvista okouzlený pestrostí brazilské metropole. Tak by se dal charakterizovat Martin Vitický. Jeho úspěšný thriller Objetí mravenečníka v sobě spojuje napětí, lákavé prostředí, diplomacii i politiku. Čtenáři se mohou těšit na další román Smrtící souhra.
B. B. Alston: „Chtěl jsem vytvořit svět, ve kterém jsou všechny nadpřirozené bytosti skutečné a žijí mezi námi.“
Občas se na knižním trhu objeví autor, jehož debutová kniha dokáže rozvířit i jinak stojaté vody a zaujmout hned na několika frontách, i když má v ruce prakticky jen draft knihy a za sebou roky plné odmítnutí. B. B. Alstonovi se to povedlo s fantasy příběhem Amari a Noční bratři.
Recenze: Příšerky ze skříně
Staňte se krotiteli příšerek. Může hrát jeden hráč anebo rovnou celá rodina.
Soutěž o 3 výtisky knihy 15 roků lásky (s podpisem autora)
Máme pro vás soutěž o nejčerstvější novinku Patrika Hartla 15 roků lásky. A navíc s jeho podpisem, který v knize nebude mít jen tak někdo, autor totiž podepsal pouze 100 výtisků. Tři z vás mají možnost jeden z nich vyhrát.
Prémiový obsah
číst více
53. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
DOčteNO - Láska k vánocům
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Tradináře + plátěná taška = SKVĚLÝ VÁNOČNÍ DÁREK
Pořiďte vánoční dárek za jedinečnou cenu. Ušetříte 208 Kč!
Žebříček TOP knih za měsíc říjen
Je vidět, že jste už začali nakupovat dárky a my jsme rádi, že se k nám vracíte. Pojďme se podívat, jaké knihy šly u nás v říjnu nejvíc na dračku.
Kuchařky letošních Vánoc! Ty musíte mít DOMA!
Brzo bude nejvyšší čas začít péct vánoční cukroví. Už víte, kolik druhů letos upečete? Pokud ještě váháte tak je nejvyšší čas si pořídit novou kuchařku kde můžete vyzkoušet nové recepty. Případně staré recepty trochu upgradovat.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!