RSS
archiv revue
Lisa Reganová: Největší a nejlepší podporu dostávám od svých čtenářů
Lisa Reganová si celosvětovou pozornost získala již prvním dílem z detektivní série s vyšetřovatelkou Josie Quinnovou s názvem Mizející dívky. V něm se její hlavní hrdinka musela vypořádat se sériovým vrahem a únoscem, který v okolí řádil celá léta. Poté Josii a její tým čekal případ Dívky beze jména a nyní jí Lisa Reganová připravila další náročnou výzvu v podobě Matčina hrobu. Přečtěte si rozhovor s bestsellerovou autorkou nejen o Josii Quinnové, ale i o psaní a inspiraci.
U encyklopedií padají ceny dolů!
Po celý listopad a prosinec jsme pro vás snížili ceny u dvou úžasných populárně-naučných knih pro děti a mládež – Časopedie a Velké obrazové přírodopedie.
Vydejte se na magickou stáž s knihou Amari a Noční bratři
Amari je jméno dívky, které si na dlouho zapamatujete. Má totiž kuráž, srdce bojovnice a jednoduše si vás získá. Společně s ní přichází úplně nová dětská fantasy série o kouzelném dobrodružství. Zavede vás do světa plného nadpřirozených bytostí, o jakém jste vůbec neměli tušení.
Recenze: Cirkus svobody
Další ze série válečných románů, se kterými se v posledních letech roztrhl pytel, za což jsem však osobně velmi ráda, protože mě toto téma fascinuje již od školních let.
Vánoční tipy na deskovky
Společenská hra, u které může zasednout celá rodina či parta přátel, by pod stromečkem neměla chybět. Pojďme se podívat na ty, které měly u nakupujících obzvlášť úspěch anebo jsou čerstvě v prodeji.
2 + 1 zdarma na kontrastní leporela
Celý listopad máme pro Vás připravené zajímavé akce. Začněte už teď nakupovat vánoční dárky.
Životní styl ohleduplný ke zvířatům, přírodě a lidem
Je pro vás svět veganů záhadou? Co je vede k tomu většinovou společností nepochopitelnému kroku vzdát se masa, mléčných výrobků, medu a vajec? Pojďme si to dnes, při příležitosti Mezinárodního dne veganství, poodkrýt.
Nakupte dárky na KNIHCENTRUM.CZ a vyhrajte
Nakupte včas a v pohodě vánoční dárky. A ještě k tomu vyhrajte jeden z 10 nabitých balíčků.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!