Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Dívka v zeleném svetru
Ona dívka v zeleném svetru je sama autorka. Ta během druhé světové války strávila čtrnáct měsíců v páchnoucích stokách obklopená krysami a lidmi, kterým nemohla věřit. Přesto na ni číhalo nebezpečí mnohem větší. Polsko ovládli nacisté a nikdo z židů si nebyl jistý životem.
Rozhovor s Romanem Pavelou, vědcem a autorem knihy Zeleninová zahrádka polopatě
Kniha Zeleninová zahrádka polopatě vás od A do Z provede vším potřebným. Naučíte se zakládat záhony, sázet zeleninu, udržovat kompost, připravovat správná hnojiva i postřiky, a to hezky přírodně a bez chemie. A ještě se dozvíte, které odrůdy jsou nejoblíbenější, odkud k nám která zelenina přišla a třeba jak moc jsme mrkvosoběstační. Publikace vychází z oblíbeného pořadu Polopatě, autorem je Roman Pavela, známý český botanik a vědec z Výzkumného ústavu rostlinné výroby, spoluautorem herec a moderátor pořadu Filip Čapka.
Jeho balík - román, u kterého se budete válet smíchy
Romantika, rychlé výměny názorů, sarkasmus a hlavně příběh, který vás bude bavit číst.
Recenze: Cizinky ve vlaku
Selena Murphyová jezdí do práce i z práce vlakem. Dnes se vlak domů ne a ne rozjet. A tak se Selena dá do řeči s atraktivní brunetkou. Ta se jí svěří, že spí se svým šéfem, a Selena jí prozradí, že podezírá manžela z nevěry. Krátce na to se začnou dít velmi podivné věci. Lidé se ztrácejí a umírají a Selena netuší, komu může věřit.
Revoluce jménem CRISPR
Představte si, že je možné předem ovlivnit, aby vás nedostihly dědičné nemoci a vy jste měli celkově pevnější zdraví. Nežádoucí část genomu se jednoduše „vystřihne“ a nahradí tou správnou. Objev, který je spásou medicíny, ale zároveň z něho mrazí, mají ve svých rukou vědci vedení Jennifer Doudnaovou a Emmanuelle Charpentierovou.
Recenze: Praha neznámá V
Fascinující knižní série o neznámých pražských pamětihodnostech pokračuje!
Recenze: Tak vaří Viet Nam
Z této kuchařky jsem byla už od prvního prolistování nadšená a po vyzkoušení některých receptů se mi potvrdilo, že je opravdu skvělá. Věřím, že milovníci vietnamské kuchyně ji velice ocení. Recepty jsou jednoduché a odhalují nám tajemství chutí jídel. Vždy jsem se chtěla umění vietnamské kuchyně alespoň trochu naučit.
Knižní novinky pro děti a mládež - listopad 2021
Jaké knihy pro dětské čtenáře od těch nejmladších až po teenagery vyšly v měsíci listopadu? Pojďte si vybrat z našich tipů, nebo dle svého gusta.
DOčteNO - Freed
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Soutěž o 3 výtisky knihy Amari a Noční bratři
Epické dobrodružství vynalézavé hrdinky s nelegální magickou schopností. Vydejte se s Amari na stáž Úřadu pro nadpřirozené záležitosti pátrat po jejím bratrovi Quintonovi, nejlegendárnějším tajném agentovi všech dob... Objevte nadpřirozený svět plný kouzel, zkoušek, nebezpečí, dobrodružství, všelijakých tajemných udělátek a bytostí, které vás překvapí. Vyhrajte knihu Amari a Noční bratři.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!