RSS
archiv revue
Recenze: Osvětimský orchestr
O tematice koncentračních táborů a Osvětimi samotné jsem přečetla již spousty knih. Mnohé z nich ve mně zanechaly nesmazatelnou stopu pro své nepochopitelné obsahy.
Recenze: Čekání na barbary
Celý život byl soudce loajálním úředníkem impéria. Krutost vůči cizincům v něm vyvolá soucit, jenže tím začnou jeho problémy. Stane se nepřítelem impéria a marně se pokusí o změnu systému. Dokáže to, nebo ho úřední mašinérie semele a vyplivne?
5 krimi, které vás přinutí číst
Pojďte využít čas a přečtěte si pořádnou detektivku! My vám tady téměř na zlatém tácu servírujeme hned pět, od kterých se nebudete moct odtrhnout a zapomenete i na to, že nemůžete ven.
Ušetřete až 40 % nákupem knih od Nakladatelství JOTA
Oblíbili jste si knihy z Nakladatelství JOTA? Využijte jedinečnou šanci a nakupte je teď se slevou až 40 %. Nenechte si informaci o této akci jen pro sebe a dejte o ní vědět všem, o kterých víte, že milují knihy stejně jako vy.
Recenze: Prodloužená sonáta života Boženy Němcové
Román Prodloužená sonáta života Boženy Němcové autorky Anny Strnadové, držitelky Literární ceny týdeníku Reflex, mohu nazvat jediným slovem – oslnivý!
Kuchařky, které právě frčí
Zůstali jste doma s dětmi, které teď nemůžou do školy? Přemýšlíte, co nakoupit a uvařit? Není jednoduché vymýšlet každý den nějaké nové recepty. Proto jsme tu my, abychom vám pomohli. Jak? Objednejte si kuchařky, které právě frčí. Uvidíte, že s nimi vám vaření a pečení půjde lépe od ruky. A můžete zapojit i děti!
Recenze: Konec hry
Rozšafný a bodrý Vincent pochází ze šlechtického rodu. Ve Francii vlastní rozlehlé panství opředené mnoha mýty. Společně se svým vnukem Paulem pátrá po pokladu ukrytém na Vyšehradě. Jenomže někdo se hodně snaží, aby se jim to nepovedlo, a oba muži bojují o vlastní život.
Pleťová maska za 5 minut
Kosmetika je zavřená, a i když sedíme doma, přece nebudeme jen čekat, až otevře. Máme pro vás hned tři rychlé recepty na pleťové masky z toho, co máte doma.
Rozhovor s Radkinem Honzákem
V dubnu vychází nová kniha známého psychiatra, publicisty a vysokoškolského pedagoga Radkina Honzáka. Publikace má název Jak přežít léčení s podtitulem Veselé čtení o bolestech. Při příležitosti jejího vydání jsme panu Honzákovi položili pár otázek.
Dvojnásobek bodů pro nové i stávající KNIHOMOLY!
Staňte se součástí našeho věrnostního programu! Sbíraní bodů je jednoduché, můžete je získat za nákup na našem e-shopu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!