RSS
archiv revue
Judita Peschlová objasňuje tajemství TAROTU
Judita Peschlová, psychoterapeutka, lektorka rodinných konstelací, tarotová odbornice, specialistka na mytologii, legendy, symboly a archetypy, milovnice záhad a mystérií, průvodkyně po tajemných a energetických místech.
Recenze: Nůž (Jo Nesbø)
Harry Hole se probudil s příšernou kocovinou. Je celý od krve a vůbec si nevzpomíná, co se stalo. Brzy je nalezeno první tělo a Harrymu je jasné, že stojí před nejsložitějším případem své kariéry. Problémy na něj čekají v práci i v soukromí.
Soutěž o 3 knihy pro děti
Vyhrajte jednu ze tří krásných dětských knížek značky Ella & Max: Ezop - O zvířátkách, Rudyard Kipling - O zvířátkách a Velká knížka Dinosauři pro malé vypravěče.
Prémiový obsah
číst více
Jarní restart – jak jinak než s kuchařkou
Letošní příchod jara jsme díky mírné zimě moc nezaznamenali. To astronomické začne sice až 20. března, ale pohled z okna na zahradu, kde už nějaký ten týden kvetou sněženky, bledule i krokusy, nám říká, že jaro je tady! A s ním i tipy na jarní restart. Nechte se inspirovat některou z kuchařek…
Recenze: Nejjednodušší recepty
Asi před měsícem jsem psala recenzi na knihu Nejjednodušší plán 29 dní. Jídelníček mě měl naučit správně jíst a bonusem bylo hubnutí. Dle mého jsem byla úspěšná a motivovalo mě to, abych pokračovala stejným směrem. Jídla jsem začala vařit nejen dle plánu, ale kombinovat i z této kuchařky.
Petr Gono: „Nevěřil bych, že jedna kniha může nasměrovat můj život – od stínů v mé mysli až ke šťastnému životu.“
Petr Gono se narodil v roce 1988 v západních Čechách. Byl nadějným aktivním sportovcem, studentem strojírenství. Ve 22 letech se stal fitness trenérem, který se svými klienty za přibližně 5 let absolvoval více než 12.000 tréninků. Dnes je Petr vyhledávaným přednášejícím na téma lidské mysli, mezilidských vztahů a principů úspěchu.
Recenze: Elizino tajemství
Atraktivní Eliza si vždycky věděla rady. Lhala, intrikovala a nebála se vydírat bohaté chlápky. Spíše omylem se ocitla v koncentračním táboře Osvětim. Dokáže využít svých schopností, aby se zachránila? Nebo ji dostihne její minulost?
Petrademone: na stopě tajemství Knihy bran
Představte si, že by existoval ještě jiný svět než ten, ve kterém žijeme. Zatímco v tom našem by dny poklidně pokračovaly dál, ten druhý by začal prosakovat na povrch. V tajemném románu Petrademone se společně s dívkou jménem Frida a jejími přáteli pustíte do nebezpečného pátrání.
Recenze: Nevinnost otce Browna
Pochoutka pro literární fajnšmekry – velký anglický spisovatel a myslitel tentokrát v nezvyklé roli autora detektivních příběhů!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jsme přidali další várku nových odměn. Nemáte ještě kalendář na rok 2020? Vyberte si.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!