RSS
archiv revue
Tipy na dárky pro všechny ženy
Přemýšlíte, čím udělat letos radost pod stromečkem mamince, sestře či kamarádce? Mrkněte na naše tipy. Věříme, že vám pomůžou v rozhodování či inspiraci, ať už hledáte dárek pro jakoukoliv ženu.
Tvořte z papíru, korálků i papírových sáčků
Rádi si vyrábíte vlastní dekorace? Máme pro vás tip na knihy, které vám budou skvělým průvodcem při tvoření.
Recenze: Návod na vraždu pro hodné holky
Oblíbená středoškolačka Andie Bellová před pěti lety zmizela. Tělo se nikdy nenašlo, ale přesto každý ví, kdo je vrah. Pipa Fitz-Amobiová se rozhodne vzít pátrání do svých rukou a konečně objasnit, co se vlastně tu noc stalo. Podaří se jí to?
Recenze: Zážitky rozvedeného muže
Hrdina knihy Ivana Galambici je toho zářným příkladem, neboť po této neblahé události zažívá situace, které jsou někdy humorné, někdy tragikomické, sem tam neuvěřitelné, a někdy se čtenář neubrání, aby mu smíchy nevytryskly slzy.
Retrívr Lumpík a husky Maxík poslouchají na slovo
Tito roztomilí pejsci reagují na 13 hlasových povelů. Panáčkují, vydávají zvuky, dávají pac a spoustu dalšího.
Staví vaše děti rády? Zamilují si GEOMAG!
Se stavebnicemi Geomag zažijete spoustu zábavy. Magnetická síla a geometrické tvary, to je řada stavebnic Classic Panels.
Recenze: Velmi nebezpečná žena
Kdo rád objevuje tajné životy špionů, kteří to hráli na více stran, přijde si na své. Velmi nebezpečnou ženou je v tomto případě ruská baronka Marie Budbergová zvaná Moura (1892 – 1974). Bádání po jejím životě bylo pro autory knihy extrémně složitou záležitostí – baronka po sobě nezanechala žádné memoáry, žádné deníky. Zachovaly se pouze archivní záznamy v podobě dopisů, které psala svým přátelům a milencům. Neméně významným zdrojem informací byly výpovědi členů její rodiny. Z těchto střípků dali autoři knihy dohromady působivou autobiografii jedné z nejvlivnějších ruských žen.
Recenze: Jak na veganství
Rostlinná strava se v současné době čím dál víc dere do popředí. I do reklam se dostává označení „vegan“, třeba i na kosmetice. Ale co to vlastně je, to veganství? To, co na českém trhu k tomuto tématu chybělo, byly ucelené informace na jednom místě – pokud pomineme internetové zdroje. Teď už ale máme vše pohromadě – díky publikaci nakladatelství Smart Press.
Tipy na dárky pro všechny romantiky
Co koupit, když chcete dát dárek romantikovi? Mrkněte na naše tipy a určitě najdete něco, co se vám bude líbit.
Adventní věnce
Pokud milujete vánoční atmosféru, nechybí vám doma každý rok ani adventní věnec. Víte, že si ho zvládnete hravě vyrobit i sami?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.