RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - listopad 2020
Stejně barevné jako listy stromů v přírodě jsou i obálky knih určených dětem. Vyberte si z listopadových novinek...
Co takhle dát si kávu nebo čaj z luxusního hrnku?
Máte rozečtenou knihu a něco vám chybí? Třeba je to výborná káva. Kávu nepijete? Pak to bude čaj. A chce to pořádný hrnek!
Recenze: Už zase sloužím o Vánocích
Vánoce jsou svátky klidu a pohody, které trávíme doma ve společnosti svých nejbližších. Neplatí to však pro všechny, například pro doktory.
Recenze: Dovolená očima delegátky
Díky této knize zjistíte, že nejen řidič, ale také delegátka „tvrdej chleba má“ a že ačkoliv tráví léto u prosluněného moře, do dovolené má její práce daleko.
Kate Marshallová a její asistent Tristan Harper vyšetřují další zapeklitý případ
Robert Bryndza je autorem mnoha bestsellerů, kterých se jen v anglickém jazyce prodaly více než čtyři miliony výtisků. Proslavil se především svými thrillery.
Dárek k diáři TOBĚ 2021
Při koupi diáře TOBĚ 2021, který navrhla sama Eva Salvatore Burešová dostanete ZDARMA školní diář.
Mělas to vědět - knižní předloha TV série HBO
Když se kniha stane předlohou k seriálu nebo filmu, je to zárukou dobrého počtení. Thriller Mělas to vědět vypráví o rozbořeném životě a pracném budování nového. Přinutí vás číst až do konce a nebudete mít čas se ani najíst.
Recenze: Atlas domácích zvířat
V říjnu vyšla u nakladatelství Bookmedia kniha polského autora Manfreda Uglorze Atlas domácích zvířat, kde najdeme základní informace o celé řadě domácích mazlíčků a nepřeberné množství krásných barevných fotografií.
Nový projekt #knizkaprosestricku
Chtěli byste odměnit zdravotnický personál za jejich náročnou práci v současné situaci? Darujte jim knihu. V článku se dozvíte, jak na to.
Vzchopte se, do p**dele! + 100 KNIHCENTŮ navíc
Jak vrátit život do správných kolejí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!