Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Premiéra Poslední aristokratky je naplánovaná na 24. října
Poslední aristokratka je už dostřihána a původně literárních postav se ujala česká herecká esa. Přečtěte si také zajímavosti z natáčení.
Soutěž o 3 výtisky knihy Podivné přátelství
Ostřílený svérázný detektiv a mladá právnička, která přešla od justice k policii, jsou hlavními hrdiny kriminálního románu, ve kterém jde o křivdu a spravedlnost. A vy můžete tuto knihu vyhrát v naší soutěži.
Život plný sexu, alkoholu a lehkých žen
Život Charlese Bukowského byl na první pohled jeden obrovský mejdan plný alkoholu a žen, které mu chtěly ve všem vyhovět. Kdo vlastně byl ten muž, jehož citáty vidíme i dnes všude kolem?
Dvě knihy pro děti, které nerady čtou
Snažíte se, aby vaše děti četly a jim se prostě nechce? Možná pro vás máme řešení. Tyto dvě knihy děti okouzlí raz dva a nebudou k tomu potřebovat ani kouzelnou hůlku.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihomolského plecháčku
Knihomolský plecháček je oblíbený mezi knihomoly. V našem e-shopu a v prodejnách nabízíme i další parádičky pro pravé knihomoly.
Kuchařka pro teenagery vyhrála v celosvětové soutěži
Julie Kučerovská, autorka knihy „Kuchařka pro teenagery“, vyhrála 1. místo v celosvětové soutěži Gourmand Cookbook Awards v kategorii „D11 Family“! Vyhlášení a předání cen proběhlo 4. 7. 2019 v čínském Macau.
UKONČENO - 13. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu, ve které můžete získat 50 KNIHCENTŮ a vybrat si ihned knihu za 1 Kč.
Recenze: Synové boha Slunce
Dějiny Incké říše v podání české vědkyně jsou fascinující četbou!
Recenze: Ve stínu Hvozdu
Ve stínu Hvozdu je skrytý skvost, který by neměl uniknout žádným fanouškům fantasy, kteří milují východní mytologii.
Soutěž o 3 výtisky: Velká knížka HASIČI pro malé vypravěče
Mají vaše ratolesti v knihovničce nějakou knihu ze série Velkých knížek pro malé vypravěče? Pokud ne, zkuste si zasoutěžit, třeba právě vy vyhrajete a uděláte svému dítěti radost. Máme tady 3 kousky knihy HASIČI.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!