RSS
archiv revue
UKONČENO - Novinka od Iva Tomana Božka - akce 1 + 1 zdarma jen za 269 Kč
K novince humorného románu Božka od Iva Tomana právě teď získáte jednu knihu v hodnotě 399 Kč zcela zdarma. Přečtěte si také naše první pocity z knihy.
5 zajímavostí o lidech narozených v červenci
Je začátek července a zatímco všichni, kdo se v tomto měsíci narodili, chystají narozeninové oslavy, pojďme se jim podívat trochu na zoubek. Jací vlastně jsou „ti červencoví“?
Beseda: Petr Fiala a František Mikš: Konzervatismus dnes
17. června se v Domě knihy uskutečnila beseda s profesorem politologie, předsedou Občanské demokratické strany a místopředsedou Poslanecké sněmovny Petrem Fialou a českým autorem, šéfredaktorem nakladatelství Books & Pipes Publishing a šéfredaktorem dvouměsíčníku Kontexty Františkem Mikšem. Představili zde svou knihu Konzervatismus dnes.
Recenze: Králové Wyldu
Epickou fantasy Králové Wyldu s hrdiny stárnoucími jako víno vytvořil jako svou prvotinu Kanaďan Nicholas Eames a nám ji naservírovalo v dubnu nakladatelství Host. A přesně takhle si představuju výbornou fantasy, chcete vědět proč?
Přiveď mě zpátky – lahůdka pro čtenáře psychologických thrillerů
Četli jste Za zavřenými dveřmi a V pasti lží? Pokud ne, máte co dohánět a pokud ano, přečtěte si novinku B. A. Paris, která se jmenuje Přiveď mě zpátky.
UKONČENO - 12. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Za ulovené KNIHCENTY můžete získat dárek.
Clemens Kuby: Žitá reinkarnace - Moje neuvěřitelné zkušenosti
Při jeho první návštěvě v ostravském Domě knihy Knihcentrum, na níž ho doprovázel Jaroslav Dušek, překonali snad všechny návštěvnické rekordy. Letos přijede do Ostravy znovu, aby představil novou knihu, kterou považuje za vrchol svojí literární činnosti.
Beseda: Zuzana Adamson - Tábor Svatých
S překladatelkou a vydavatelkou Zuzanou Adamson jsme si v na besedě v Domě knihy povídali o francouzském bestselleru Tábor Svatých. Knihu napsal vizionářsý romanopisec Jean Raspail.
SOUTĚŽ - Vyhraj knihu + 2 vstupenky na koncert Marcuse & Martinuse!
Patříš k fanouškům Marcuse & Martinuse? Pak neváhej a zkus štěstí v naší soutěži, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s Nakladatelstvím JOTA. Výherce získá knihu a k tomu 2 vstupenky na koncert ve Slavkově u Brna.
Bettina Lemke: ,,Každý má své ikigai.“
Najděte smysl života v japonské moudrosti, tak zní podtitul knihy Objevte své Ikigai, kterou vydalo nakladatelství Mladá fronta. Její autorkou je německá spisovatelka Bettina Lemke.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!