RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Darker
Znovu prožijte vášeň Padesáti odstínů temnoty očima Christiana Greye prostřednictvím jeho vlastních slov, zmučených myšlenek, úvah a snů. Pojďte si zasoutěžit o 3 výtisky románu DARKER.
Tatér z Osvětimi je o hrůzách války, o nelidskosti a zlu, ale také o lásce
Narodil se na Slovensku jako Ludwig Eisenberg. Coby Žid se dostal do Osvětimi, kde se dostal k práci tatéra. Zamiloval se tu do židovské dívky a rozhodl se přežít za každou cenu. Jeho motto bylo: Pokud se ráno probudíš, pak je to hezký den.
Vladimír Čermák: Nikdo se nesnaží posunout naše vědění někam dál
V úterý 25. září byl hostem Domu knihy v Ostravě PhDr. Vladimír Čermák, CSc. Působil v posledních dvaceti letech na Ministerstvu vnitra, obrany i jako poradce ministra spravedlnosti. Od roku 2009 pracuje jako konzultant a zabývá se interdisciplinárním výzkumem v oblasti nedávné minulosti. Na besedě odhalil dosud neznámá fakta v nových souvislostech o národní tragédii před 50 lety.
Rozpustilá knížka, se kterou zabodujete
Taky jste přemýšleli nad tím, jaké čtení pořídit svým dětem nebo příbuzným ve věku 8-10 let, aby je opravdu zaujalo? Nějaký ten pátek už máte tenhle věk za sebou, a tak si nejste jistí, co je dostatečně „cool“?
Změňte myšlenky a změníte i svůj život
Zmatek v hlavě a naučené vzorce chování patří mezi problémy, které brzdí rozkvět mysli, kradou nám odvahu a nutí nás jednat tak, jak to naší povaze není přirozené. A pak existují také „kurvítka“ – můžeme si je představit jako slepá místa v mozku nebo chyby v systému, kvůli nimž úplně přepneme a chováme se hloupě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!