RSS
archiv revue
Příliš horké léto pořádně potrápí vaše šedé buňky mozkové
Reportérka krimi zpráv Ellen Tammová odjíždí na léto domů, aby si uspořádala myšlenky a vyrovnala se s tragickou minulostí. Jak je u ní dobrým zvykem, připlete se k případu brutální vraždy, a nebyla by to ona, aby nezačala fušovat policistům do řemesla.
Lucie Dejmková alias Lou o BJŮTY DIÁŘI
Lucie Dejmková, spoluautorka novinky na trhu – BJŮTY DIÁŘE, pohybující se na internetu pod jménem Lou, není vizážistka ani vyškolená kosmetička. Je to především velký nadšenec, který všechen svůj volný čas věnuje trendům v líčení, kde vidí jako cíl kreativitu a originalitu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Marcus & Martinus. Náš příběh
Kniha sice ještě nevyšla, ale už si o ni můžete zasoutěžit. A dlouho čekat nebudete. Načasovali jsme to tak, že sotva skončí soutěž, přifrčí k nám biografie Marcus & Martinus rovnou z tiskárny.
UKONČENO - Tak tomu těžko odoláte! Sleva 100 Kč a doprava zdarma!
Pouze dnes 18. 10. 2018 do 21:00 hod. máte šanci využít slevu 100 Kč s dopravou zdarma. Slevový kód naleznete v článku a platí při nákupu nad 800 Kč.
Velký knižní čtvrtek
Patnáctka toho nejlepšího čtení letošního podzimu je tady. 18. října 2018 se tyto knižní novinky dostanou na pulty knihkupectví v rámci projektu Velký knižní čtvrtek.
Kniha Marcus & Martinus. Náš příběh - nejen pro MMers
Naprosto úžasnou knihu pro fanoušky MMers vydává v říjnu nakladatelství JOTA. Marcus & Martinus. Náš příběh je biografie kluků, kteří dobývají hudební svět a také srdce mnohých fanynek i fanoušků. Tu knihu musíte mít doma!
Nelítostný a tvrdý život dávných předků
Kniha Poslední neandertálská žena popisuje osudy dvou žen z naprosto odlišných dob - Dívky, neandertálské ženy a archeoložky Rose, která nalezne kosterní pozůstatky dvou těl, které byly pohřbeny v důvěrné blízkosti, v poloze hledící si přímo do očí.
Knižní novinky pro děti a mládež - říjen 2018
Jak moc byl úrodný na nové knihy pro děti a mládež měsíc říjen? Pojďte se podívat, opět jsme pro vás něco vytipovali.
Naservíroval nám Kosmas ve své kronice pravdu, nebo jde jen o fikci?
Kanovník Kosmas dostane od svého krále Vratislava nelehký úkol. Dohledat a sepsat dějiny českého národa. Úkol to není vůbec jednoduchý, protože se toho mezi lidmi moc neví. Znají jen historii od panování Bořivoje a jeho ženy Ludmily. Ale co bylo před tím?
Čas konečného zúčtování nadešel
Jedenáct. Přesně tolik let trvalo, než se komiksoví fanoušci u nás dočkali vydání celé série 100 nábojů. Mnozí už možná ani nedoufali, avšak když BB art odhalil plány pro letošní rok, srdce nejednoho fanouška zaplesalo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!