RSS
archiv revue
Knihy, které by neměly ujít vaší pozornosti
Možná patříte mezi pravidelné sledovatele toho, jaké knižní novinky vychází, ale může se stát, že vám přece jen něco unikne. Nebo svět knižních novinek sledovat nestíháte, a proto to hlídáme za vás. Které knihy z těch, co vyjdou ještě letos, stojí za pozornost?
UKONČENO - Kniha za 1 Kč ve věrnostním programu
Pokud jste členy věrnostního programu, sbíráte KNIHCENTY, budou se vám teď hodit. Čtěte dále.
Soutěž o 3 výtisky knihy Na okraji
Milovníci thrillerů, zbystřete! Máme tu soutěž o 3 kousky opravdu napínavé detektivky. Pojďte zkusit štěstí v soutěži o knihu, která získala cenu za nejlepší debut na festivalu Crimetime Specsavers Award 2017.
Knižní novinky - říjen 2018
Co říct na úvod o říjnových knižních novinkách? Tentokrát se nám jich urodilo opravdu hodně. Pojďme hned na to, ať neztrácíme čas, a vy se můžete pustit do objednávání a do čtení.
Novinky knižní rodinky - 13. díl
Další díl našich pravidelných Novinek knižní rodinky na sebe nenechal dlouho čekat. Tentokrát vám je představí Ondra.
Zásobte se audioknihami, Audiotéka slaví
Audiotéka, největší distributor audioknih v Česku, právě slaví 7. narozeniny! Během týdenní oslavy narozenin, 9.-15. října, nabídne audioknižní bestsellery za zlomek ceny, je tedy nejvyšší čas doplnit zásoby audioknih na podzimní večery.
Kniha Slunce je také hvězda vám vysvětlí, co je láska
Natasha je dívka preferující vědu a fakta. Jestli něčemu nevěří, pak je to láska na první pohled. Jenomže to by se nesměla setkat s Danielem. Mladík ji neskutečně přitahuje, cítí, že se do ní zamiloval, a něco jí říká, že by to mohlo klapat. Problém je, že její rodině zbývá pouze několik hodin do deportace ze Spojených států.
Vzpomínka na Zemi je příběhem ztráty ideálů, jejich opětovného nalezení, promarněných šancí a touhy žít v míru
Vesmír obsahuje nekonečno civilizací a každá z nich se dělí do dvou skupin. Ta první je na nízké technologické úrovni, neví, jak prorazit do vesmíru a upozornit na sebe. Do druhé skupiny se řadí planety tak vyspělé, že svou přítomnost raději skrývají ze strachu naprosté destrukce. Zákon přežití silnějšího funguje i na kosmické úrovni a otázkou zůstává, co by se dělo, kdyby svou polohu prozradila civilizace, která není připravena případným útočníkům vzdorovat a učinila tak pouze ze strachu invaze jiného nepřítele?
Je libo srdcovku? Přečtěte si Lásku z deníku
Život umí být pěkně komplikovaný, a obzvláště pak ve chvíli, kdy bychom to nejméně očekávali. Emily by o tom mohla vyprávět své. Živí se jako spisovatelka a místo toho, aby se soustředila na nový nápad na její další knihu, se musí potýkat s životní ránou.
Tajemství modrých dopisů nezhltnete na jeden zátah
Luke se vyrovnává se ztrátou své osudové lásky. Musí se postarat o tři děti a absolutně nechápe, jak jeho manželka všechno zvládala. Jednoho dne mu začnou chodit záhadné dopisy, které údajně napsala jeho mrtvá žena. Kdo a proč mu je posílá? A co všechno před ním jeho milovaná tajila?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!