ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
93. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Pozoruhodně bystrá stvoření
Příjemný dojemný příběh, který se rozbíhá velmi slibně a ukrývá obrovské rodinné tajemství. Tajemství, které zná zpočátku jen chobotnice…
Kteří současní čeští autoři oslovují dospělé čtenáře?
I mezi našimi současnými spisovateli je řada těch, která si získala srdce čtenářů. Možná je znáte, ale možná mezi nimi objevíte takové, kteří doplní váš čtenářský styl.
Máte chuť na erotické a romantické knihy? Nalaďte se na valentýnský večer ❤️
Blíží se Den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných. Nechcete si při této příležitosti přečíst žhavou novinku? Nebo si zahrát erotickou deskovku?
Mrkněte na knihy s výborným hodnocením, které možná unikly vaší pozornosti
Dáte na hodnocení čtenářů na Datábazi knih? Pokud je pro vás důležité, pak zbystřete. Dali jsme si práci a vyhledali knihy s pěkným hodnocením, které jsou navíc za slušnou cenu.
Otevřete dveře své sexualitě – experimentujte s vášní
Poznejte dokonale sami sebe. Je čas na nová dobrodružství! Obsah článku je vhodný pouze pro 18+. 😉
Recenze: Dcery války
První díl plánované třídílné epické série Dcery války, jež byl britskými listy Sunday Times prohlášen za bestseller, vypráví příběh tří sester bojujících o budoucnost svou i svých bližních během druhé světové války. Označení bestseller nemám zrovna moc v lásce a spíše se titulům s tímto cejchem vyhýbám, avšak děj tohoto románu malajské autorky Dinah Jefferies byl opravdu skvostný.
Erotická série s detektivní zápletkou
Hledáte román, který vás vtáhne a nepustí, dokud nedočtete poslední řádek? Román, který probudí všechny vaše smysly a skryté touhy? Oblíbená autorka Sharon Page přichází s trilogií Hříšní vévodové.
Oslavy jara a propojení s přírodou
Po zimním odpočinku příroda ožívá a spolu s ní také jarní svátky a tradice. Titul Jarní Tradinář autorek Martiny Boledovičové a Martiny Viktorie Kopecké zve čtenáře k oslavě tohoto probuzení a obnovy života – jak přírodního, tak i lidského.
Valentýnská sleva 40 % na knihy plné romantiky a erotiky
Blíží se nám Valentýn a my jsme si pro vás k této příležitosti připravili žhavou slevu 40 % na tituly plné romantiky, ale i erotiky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.