ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Získejte ZDARMA návod na úklid ve vztazích
Máte nepořádek ve vztazích? Nyní si ho můžete hravě uklidit s knihou Debordelizace vztahů, kterou k nákupu nad 699 Kč získáte zcela ZDARMA.
Dva thrillery a první díl fantasy série se slevou 40 %
Máte jedinečnou šanci koupit si knihy s výborným hodnocením, které jsme pro vás až do konce února zlevnili o krásných 40 %.
Hlasujte v letošní Ceně čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci každoročního udílení cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy tak můžete podpořit knihy svého srdce. Slavnostní vyhlášení vítězů a předávání cen proběhne 1. března 2024 v Domě knihy KNIHCENTRUM.
Knižní novinky pro děti a mládež – únor 2024
Jakou knihu vybrat dětem v únoru? Vybrali jsme vám pár tipů na knižní novinky, které by se mohly vašim ratolestem líbit.
Připravte se na přijímací zkoušky a maturitu
Koho čekají přijímačky na SŠ nebo maturita, měl by mít ke studiu po ruce správné učebnice.
Recenze: Tvůj příběh
Napadlo vás někdy napsat román? Píšete do šuplíku, ale tak nějak pořád nevíte, co s příběhem dál? Nápomocná by vám v tom mohla být právě kniha od skvělé spisovatelky Ruty Sepetys s názvem Tvůj příběh.
Recenze: Jako tygr ve sněhu
Toto byla kniha, na kterou jsem čekala více než půl roku. Vyhlédla jsem si jí v edičním plánu nakladatelství Jota. Čekání bylo dlouhé, ale stálo za to! Opět jsem nešlápla ani o milimetr vedle a s románem „Jako tygr ve sněhu“ jihokorejské autorky Juhey Kim jsem byla nadmíru spokojená.
Akce 3 + 1 zdarma na desítky knih
Nyní máte jedinečnou šanci nakoupit v akci knihy od Nakladatelství Kazda. Při nákupu 4 dostanete nejlevnější titul ZDARMA. Platí pouze při nákupu na e-shopu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Zahradní projekty pro kutily
Udělejte si sami jednoduché a kreativní zahradní vychytávky. S knihou Zahradní projekty pro kutily to zvládnete levou zadní. Zkuste si o ni zasoutěžit, získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky – únor 2024
Jsou tady únorové knižní novinky. Na pultech knihkupectví přistála očekávaná detektivka Černočerné srdce od Roberta Galbraighta a také nová kniha známého psychiatra Radkina Honzáka, díky které zjistíte, proč se milujeme, nesnášíme, opouštíme i odpouštíme.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.