RSS
archiv revue
DEN MATEK – tipy na dárky, které udělají radost
Čím obdarovat maminku v neděli 14. května? Nezapomněli jste na to, že každý rok slaví druhou květnovou neděli všechny matky svátek?
Recenze: Dobré matky
V žádném případě si nepouštějte seriál Dobré matky dřív, než si přečtete stejnojmennou knihu. Ochudili byste se o jednu z nejlépe zpracovaných publikací investigativního reportéra poslední doby.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tábor zavržených
Pojďte si zasoutěžit o fantasy thriller ve stylu Hunger Games. Kniha Tábor zavržených čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Žebříček TOP knih za duben 2023
Které tituly si vedly v prodejnosti v měsíci dubnu?
Recenze: Vyplavená smrt
Chytlavá historická detektivka Vyplavená smrt z pera českého autora Tomáše Klimka nás zavádí do českých zemí 14. století, kdy se vlády ujímá talentovaný a všemi zbožňovaný Karel IV.
Recenze: Zelená pro život
Byli zdravotně zdevastovaní, ačkoli byli mladí. Matka rodiny prahla po změně, a tak se začala pídit po informacích. Dokázala to, že proměna je možná, i když je tělo promořené špatnými návyky. Proto se chce s ostaními podělit o to, jak takového progresu docílit.
Martin Štefko: „Snažím se čtenářům vycházet vstříc a pokouším se jim nabídnout něco navíc."
Nakladatelství Golden Dog vám představí jeho majitel a zakladatel, který je sám autorem několika knih, o kterých nám více prozradil v rozhovoru.
Slevy až 40 % na májovou romantiku, erotiku a humor
Květen je ideální měsíc na akci plnou romantiky, erotiky ale i humoru. Spolu s nakladatelstvím JOTA jsme si pro vás připravili slevy až 40 %! Tak si je nenechte ujít dřív, než odkvetou!
Chtěli byste ZDARMA deskovku?
Vybavte se s předstihem na den dětí či na prázdniny, nebo si jednoduše zpříjemněte večer. Od 2. 5. do 9. 5. 2023 jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku. Zakupte některou z vybraných deskovek značky Trefl a jako dárek dostanete jednu hru zcela ZDARMA!
Snily o tom, že změní svět…
Přitahují vás příběhy inspirované skutečnými historickými událostmi? Román Když zpívá slavík vypráví o přátelství dvou žen, které vzniklo v předválečném Londýně během jejich náhodného a krátkého setkání ve vědeckém muzeu. Obě hrdinky spojila stejná vášeň pro vědu a vynálezy a obě také věřily, že by mohly za pomoci své bystré mysli a originálních nápadů změnit svět k lepšímu. Ale jak prosadit názor ženy ve světě ovládaném muži?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!