RSS
archiv revue
Krámek se starožitnostmi – román plný tajemna
Kdo četl Dceru čarodějnice, toho určitě přiláká i tento román Pauly Brackston, který je přesně v jejím stylu.
Knižní novinky - červenec 2022
Červenec je začátek prázdnin a pro mnoho z nás i čas dovolených. A na dovolené nám nesmí chybět knihy. Pojďte se mrknout na červencové knižní novinky.
Recenze: Čarodějnice dřívější a budoucí
Americká spisovatelka Alix E. Harrow se českým čtenářům představila v roce 2020 neobvyklou a originální knihou January a Deset tisíc dveří. Do tohoto příběhu jsem se tenkrát pouštěla s velikým nadšením, avšak uzavírala ji s nemenším zklamáním. Když se mi ale do rukou dostala autorčina novinka s názvem Čarodějnice dřívější a budoucí, žádné zklamání se nekonalo!
Vinařskou krajinou pěšky, na kole, autem i na traktoru
Oblíbený průvodce věnovaný všem milovníkům vína i vinařské turistiky se dočkal svého knižního pokračování. Spojte příjemné s užitečným a vydejte se během léta s Václavem Žmolíkem na cestu po vinicích naší vlasti.
Letní tipy k vodě a na hory
Spousta z nás už vyrazila na dovolenou, ale léto ještě zdaleka není ani v polovině. Ještě pořád máte šanci vybrat si knihu, kterou si s sebou vezmete na dovču, ať už jedete k vodě či na hory.
Recenze: Esterčini otcové
Člověk si může stále dokola opakovat, že válečných příběhů bylo napsáno už poměrně dost a že snad nemůže přijít román s tématem, které by již nebylo dříve zpracováno. Ovšem, jsou romány, které naprosto mistrně rozkrývají příběhy, které se tváří jako mnohé jiné, a přesto jsou zcela jedinečné. To je případ i Esterčiných otců chorvatské spisovatelky Hany Radulić.
Pojďte se projet na motorce kolem světa!
65 tisíc kilometrů, 22 zemí, 606 dnů, 2 lidé, spousta zážitků a výsledek? Tato skvělá kniha!
Grilování podle Romana Vaňka
Vychází nová řada kuchařek Recepty pro každého, autory jsou oblíbení manželé Vaňkovi. 120 vynikajících a jednoduchých receptů najdete v první knize této série, kterou autoři nazvali Grilování - tipy a postupy krok za krokem.
Doprava jen za 14 Kč! 😊
Knihcentrum Vám rozdává radost už 14 let a jako vždy, když máme narozeniny, dáváme dárek vám. Tentokrát pro vás máme dopravu jen za 14 Kč!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!