RSS
archiv revue
Recenze: Motýl v pavučině
Drobná kniha ukrývá nezáviděníhodnou životní etapu milujícího rodiče.
Popel a duše – romantika i boj dobra se zlem
„Tenhle vesmír podpírá rovnováha. Každá anomálie musí zmizet. Co se však stane, když chcete radši celý svět obrátit v prach, než abyste tuhle chybu zničili? Co se stane, když ji začnete milovat?“
Recenze: To přichází děsy
To přichází děsy je moje první kniha tohoto českého autora a musím říct, že mi totálně vyrazil dech! Takto perfektně propracovaný krimi thriller jsem už dlouho nečetla. Aleš Novotný se psaní věnuje od svých třinácti let a jeho um je znát z každé kapitolky, z každé stránky knihy.
Soutěž o 2 výtisky knihy Někomu život, někomu smrt
Pojďte si zasoutěžit o první díl unikátní trilogie Jaroslava Čvančary Někomu život, někomu smrt, která mapuje historii československého státu v letech 1939-1941, od plánování německé invaze až po období tuhého heydrichovského režimu, kdy všechna naděje na svobodu zdánlivě pohasla.
Prémiový obsah
číst více
Cvičte nejen svaly, ale i mozek
Hledáte netradiční zábavu do kapsy? Máme pro vás skvělý tip a navíc se slevou 40 %!
Recenze: Grilování
Jakmile tuto kuchařku otevřete, okamžitě dostanete hlad a začnou se vám sbíhat sliny nad pochoutkami, které budete při listování knihou objevovat. Na nic nebudete čekat a hned se pustíte do grilování, aby se jeden ze šťavnatých pokrmů na vás co nejdříve začal usmívat na talíři.
Červencové DESKOHRÁTKY + soutěž
Léto je v plném proudu! Ať už jste u vody, anebo naopak trávíte deštivé odpoledne schovaní doma či na terase, můžete se před rodinou či kamarády vytasit s novou společenskou hrou.
Recenze: Tři
Tahle kniha mi pořádně zamotala hlavu. Drásalo mě, že jsem tak dlouho nemohla přijít na to, jaké tajemství se v ní skrývá. I to nasvědčuje tomu, že Perrinová vládne psaným slovem.
Dnes je Mezinárodní den šachu
Máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo hraje rád šachy? Nebo někoho, o kom víte, že by se tuto hru rád naučil? Právě dnes se slaví Mezinárodní den šachu, což je připomínkový den OSN, slavený každoročně 20. července na památku založení Mezinárodní šachové federace v roce 1924. Při této příležitosti vám nabídneme učebnice, hry, beletrii, zkrátka vše, co souvisí s touto královskou hrou.
Dokonalá tma – šance na přežití je mizivá
S každou další „dokonalou“ knihou Helen Fieldsové se skrývá ještě napínavější příběh a v Dokonalé tmě se řeší paralelně hned dva případy najednou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!