RSS
archiv revue
Na Afriku zapomeň – příběh se šťastným koncem
Autentické vyprávění Češky, kterou to vždycky táhlo jinam, až našla nový domov jedné africké republice, kde se svým manželem dodnes žije.
Lenka prožívá těžkosti na zlaté svatbě prarodičů
Na knižní pulty se dostává jubilejní 10. díl ze série dětských knih o Lenčiných katastrofách. Hrdinka napsaná Alicí Pantermüllerovou a ilustrovaná Danielou Kohlovou bude opět provázet nejmenší čtenáře svými trampotami.
Soutěž o 3 výtisky knihy Zajatci Ďáblova chřtánu
Chcete prožít napínavý dobrodružný příběh plný záhad a děsivých odhalení? Zkuste své štěstí v soutěži o knihu Arnošta Vašíčka Zajatci Ďáblova chřtánu, která je určena dětem od 12 let. Ale troufnout si na ni mohou i mladší čtenáři!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Paralelní světy
Žádné definitivní pravdy, ale „pouze“ kladení zásadních otázek – Michio Kaku opět exceluje!
Pojďte na Den dětí do ostravského CineStaru
Co takhle zajít si na Den dětí v Ostravě do kina? Vstupenky na dětský film - to je přece pro vaše ratolesti krásný dárek! A večer se můžete zachumlat do deky, prolistovat dětskou knihu a přečíst pár kapitol...
Knižní novinky - červen 2022
Je tu začátek měsíce, takže už určitě vyhlížíte náš přehled toho nejlepšího, co v červnu vyjde. Pojďte se mrknout na knihy, které vám určitě zlepší náladu.
Čtení na dovolenou od 89 Kč
Nechte se zvábit jedinečnou nabídkou a vybírejte tituly pro děti, přátele, rodinu či v neposlední řadě pro sebe.
Soutěž HLEDÁME LENKU A JEJÍ KAMARÁDY
Zasoutěžte si s námi a vyhrajte balíček tří knížek Lenčiných katastrof podle svého výběru.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!