RSS
archiv revue
Sleva 30 % na 12 deskovek od Pygmalina
Vybrali jsme pro vás dvanáctku peckovních deskových her od Pygmalina, na které máte slevu 30 % až do 30. 6. Je to perfektní DÁREK ZA VYSVĚDČENÍ. Kdo nakoupí, neprohloupí. Taková sleva se přece vyplatí!
Užijte si LÉTO V ČESKU S PŘÍBĚHY BEZ HRANIC
Vyberte si z nabídky nakladatelství Albatros knihy, které budete číst na dovolené. Až do 31. 7. koupíte vybrané tituly se slevou.
Knižní rádce na dovolenou
Léto, prázdniny, dovolená, volno... zní to skvěle, že? A protože dovolená bez knihy není žádná dovolená, je tu pro vás Knižní rádce na dovolenou.
Kontrastní leporela si vaše děti zamilují 🖤
Každý malý čtenář (smíme-li tak nazvat miminka) si bezpochyby oblíbí barevná leporela, se kterými se nejen zabaví, ale také naučí rozlišovat jednotlivé barvy. Nakladatelství BOOKMEDIA vydalo hned 4: MODRÁ, ŽLUTÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Každé leporelko jen za 99 Kč!
DOčteNO - Volající
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Temné hodiny
Michael Connelly opět potvrzuje své výsadní postavení mezi současnými autory detektivního žánru!
Trojí rozhovor o CESTOVATELSKÝCH POHÁDKÁCH
O dětských knihách Cestovatelské pohádky a Nové cestovatelské pohádky jsme si povídali s jejími autory.
Příběhy z koncentračních táborů – chytnou vás za srdce kdykoliv a kdekoliv
O 2. světové válce se napsalo mnoho příběhů, které mají asi jedno společné. Nikdy se nesmí opakovat.
Soutěž o 3 výtisky knihy Peče celá země 2
Pojďte si zasoutěžit o druhou kuchařku, která vznikla na základě soutěže České televize. Peče celá země 2 čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Kniha jako dárek na Den otců
Nejen maminky a děti, ale také tatínkové slaví každý rok svůj svátek. Den otců slavíme třetí neděli v červnu, tento rok připadá na 19. 6.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!