RSS
archiv revue
Říjnové deskohrátky + SOUTĚŽ
Podzim plný deskohraní! Pojďte s námi omrknout novinky ze světa her.
Recenze: Sněhová královna
Nesmrtelná pohádka z pera H. Ch. Andersena, která díky novému prostorovému hávu doslova ožívá před očima!
Recenze: Kouzelné pírko
Kniha nese název Kouzelné pírko, ovšem kouzelné je celé toto dílo.
Halloween, Dušičky nebo jen oslava barev podzimu? Čemu dáte přednost?
Přinášíme vám pár tipů napříč těmito tématy.
Recenze: Orákulum šamanského snění
Ke kartám jsem přišla jako slepý k houslím. Samotnou by mě dřív nenapadlo pořídit si výkladové karty a „číst si“ podle nich. Ale kamarádce doma přebývaly, dostaly se mi do rukou a byly tak lákavé. Tatáž kamarádka mi vyprávěla, že si s podobnými kartami zodpověděla různé otázky a že výstupy odpovídaly skutečnosti.
Vánoční dárky pro děti
Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal… Slyšíte správně. Vánoce už jsou za dveřmi. Pojďte už teď společně s námi vybrat dárky pro děti a prožít tak letošní svátky v klidu.
A zase ten Trefl. Akce 1+1 na puzzle!
Skládači a skládačky. Pojďte si udělat radost a my vás za to ještě odměníme. Kupte v termínu od 24. 10. 2022 do 26. 10. 2022 jakékoliv puzzle od značky Trefl a od nás získáte zcela ZDARMA puzzle s magickým fixem Auta 70 dílků.
2+1 ZDARMA na ÚNIKOVKY
Pro všechny fanoušky únikových her, kteří rádi potrápí své mozkové závity, jsme připravili neodolatelnou akci 2 + 1 ZDARMA na únikovky od nakladatelství BOOKMEDIA. Akce platí od 24. 10. 2022 do 31. 10. 2022 ve všech kamenných prodejnách a na e-shopu KNIHCENTRUM.cz.
DOčteNO- Malí lidé, velké sny
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Jako stín – on se dívá…
Je sběratel. A jeho sbírka jsou živí lidé. Tři lidé, zavření v jedné budově. Neví, kde jsou, ani proč tam jsou. Chytil je a nepustí je.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!