Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Údolí
Údolí je strhující thriller, při jehož čtení vám bude běhat mráz po zádech. Po šesté se setkáme s legendárním policistou Martinem Servazem a řeknu vám, že autor pěkně přitvrdil. Budete vyděšení, znechucení a zároveň dojatí. Minier je opět surový, temný a neuvěřitelně lidský.
Pojďme se bavit s Tlapkovou patrolou – 1. část
Pokud hledáte někoho odvážného, volejte Tlapkovou patrolu! Zdolají veškeré nástrahy. Ale také si s nimi můžeme užít spousty legrace.
Recenze: Královna děsu aneb Panická porucha
Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí. Jde o nemoc, kterou je potřeba léčit medikamenty a změnou životního stylu. Nemocní se často za své problémy stydí a jejich blízcí jejich obtíže shazují a bagatelizují. Zajímá vás, jak se s panickou poruchou žije?
DOčteNO - Hodná a zlobivá holka
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Mozkový trénink snadno a rychle
Nemusíte pátrat po zločincích jako Hercule Poirot, aby vaše šedé buňky mozkové zůstaly v perfektní kondici. Stačí si udělat chvilku pohody s luštěním, během níž své mysli naservírujete tréninkovou porci znalostí nebo logiky.
Nenechte své děti zahálet! Na hudební nástroj se dá naučit i doma
Základní umělecké školy máme také zavřené a pokud chceme mít z dětí hudebníky, nezbývá nic jiného, než se učit doma.
Recenze: Tlapková patrola Pohádky pro všechny tlapky
Přijíždí další dobrodružství Tlapkové patroly! Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma, Skye – děti tlapky prostě milují, a tak jim tato kniha udělá jistě velikou radost.
Recenze: Než ho poznala
Poklidné předměstí jako ideální místo k životu, zvláště když sousedé vypadají na první pohled tak sympaticky. Seznamovací večeře dvou manželských párů se vyvíjí dobře a zdá se, že by si společně všichni mohli rozumět. Pohodové rozpoložení však v jedné chvíli vezme za své a vystřídají ho pochyby, podezření a strach.
Recenze: Podzimní boogie-woogie
Viktor by sám sebe považoval za skvělého soukromého detektiva, ale opak je pravdou. Když se konečně dostane k pořádnému případu, přijme jej dřív, než se pořádně zamyslí nad tím, co to všechno bude obnášet. Ke svému údivu (i zděšení) se z banální prkotiny vyklube záhada jako z detektivního román.
Recenze: Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů
Švédská ilustrátorka ve své tvorbě opustila současnou faunu a vrhla se na to, přiblížit čtenářům prehistorická zvířata. Pro děti to je kouzelná cesta poznáním.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.