Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

Jarní restart – jak jinak než s kuchařkou

archiv revue
Letošní příchod jara jsme díky mírné zimě moc nezaznamenali. To astronomické začne sice až 20. března, ale pohled z okna na zahradu, kde už nějaký ten týden kvetou sněženky, bledule i krokusy, nám říká, že jaro je tady! A s ním i tipy na jarní restart. Nechte se inspirovat některou z kuchařek…
Naučte se jíst pravidelně pětkrát denně

Už zase je březen. Je zlomový v tom, že venku začíná svítit sluníčko a rozkvétají louky. Vždycky se hrozně těším, až svoji zimní bundu vyměním za letní kabát, ale taky mě vždycky v tento moment začnou trápit moje přebytečná kila, která si tajně schovávám pod zimní bundou.
Do začátku léta máme ještě 3 měsíce, takže si říkám: Hlavu vzhůru! Nechci se rozhodně nějak mučit, proto jsem vybrala tyto nové kuchařky, které vám pomůžou ke změně stravy stejně jako mně. Recepty jsou pestré, snadné a rychlé.

Najděte si i svoji kuchařku, která bude vyhovovat i vám 😊


KetodietaJedinečný a kompletní průvodce vysokotučnou stravou, s nímž zhubnete a omládnete. S velkou spoustou receptů!

Skvěle napsaný průvodce plný praktických tipů a rad vám ukáže, jak jíst tuky a zároveň se vyvarovat posedlosti jídlem, zhubnout a nalézt energii do života. Chcete-li zkusit něco nového a originálního, každá stránka knihy Leanne Vogelové ukazuje, jak strava bohatá na přirozeně zdravé tuky pomůže uzdravit vaše tělo i duši. V knize najdete více než 125 báječných receptů.





Domácí krabičková dieta 700kJ - Recepty a jídelníčky na 7000 kJ, a téměř bez vážení

Jak zhubnout bez hladovění a váhu si udržet? Kniha vysvětluje základní principy domácí krabičkové diety, přináší 350 jednoduchých krabičkových receptů a vyvážené jídelníčky na dva měsíce. Jídelníčky jsou sestaveny na 7000 kJ a jsou vhodné nejen pro ty, kteří chtějí zdravě zhubnout, ale i pro ty, kteří už zhubli a chtějí si svoji hmotnost udržet. Suroviny jsou uvedeny jak v gramážích, tak i na hrníčky, lžíce apod. V knize najdete rady, jak si ušetřit práci při přípravě pokrmů a mnoho dalších "vychytávek" do krabičkové kuchyně.



Špetka chuti Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram


Kuchařka z těchto receptů umožní kuchařům začátečníkům i těm zkušenějším vychutnat si výborné a syté pokrmy plné chutí. Zároveň to jsou jídla, která přispívají k hubnutí, jsou přístupná každému, protože nenutí k počítání žádných bodů a odpírání některých surovin, ale recepty vyhovují populárním dietním programům. Kuchařka obsahuje rovnou stovku skvělých receptů, třicet tři z nich je vegetariánských. Každý recept je vyzkoušený a otestovaný dvaceti členy komunity Pinch of Nom, kteří potvrdí, že výsledný pokrm je zdravý, chutný a mimořádně snadný na přípravu. Všechna ta jídla jsou tak lahodná, že by nikdo nevěřil, jak minimální počet kalorií obsahují.



Hodujeme bez výčitek!



Low Carb Zdravé pochutnání Snadné a rychlé vaření

Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.
Vaříme jednoduše: Několik přísad, osvědčené recepty – skvělý požitek. Low Carb snadno a rychle: Všechny důležité informace a pečlivě popsané postupy vidíte na první pohled. Jíme pro radost: Zdravé Low Carb recepty s rybou, masem i veganské – a všechny vám vykouzlí dobrou náladu.






Malá ochutnávka

Hovězí ragú s červenou řepou

Ingredience:                                                           

1 červená řepa
2 cibule
4 zrnka celého kardamomu
1 kg hovězího masa
1 lžíce rajského protlaku
2 lžičky mletého koriandru
2 lžičky mleté skořice
3 lžíce olivového oleje
100 ml suchého červeného vína
Sůl, pepř
2 lžíce tučné zakysané smetany


Postup:

1. Předehřejte troubu na 180 C. Očistěte červenou řepu, oloupejte jí a nakrájejte na 1–2 cm velké kostičky. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji nadrobno. Rozlouskněte skořápky kardamomu, vyklepněte semínka a ta roztlučte v hmoždíři.

2. Ve velkém hrnci (vhodné do trouby) smíchejte maso nakrájené na kostky, červenou řepu, cibuli, kardamom, rajský protlak, po lžičce mletého koriandru a skořice, olivový olej a červené víno. Směs bohatě osolte a opepřete, zalijte 50 ml vody a velmi dobře promíchejte.
Přikryjte pokličkou a vložte doprostřed předehřáté trouby. Pečte alespoň dvě a půl hodiny v průběhu této doby několikrát promíchejte.

3. Až maso změkne, vyndejte ragú z trouby a podle chuti ho dosolte, opepřete a přidejte koriandr nebo skořici. Hotové ragú pak rozdělte na čtyři talíře a dle chuti podávejte s kopečkem zakysané smetany.

Přeju dobrou chuť a pevnou vůli 😊. A také všem držím palce!

Markét
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.