RSS
archiv revue
Když kočky žijí na stránkách knih, je to vždycky zábava
Jsou lidé, kteří kočky milují a jsou lidé, kteří je nesnáší. Ukážeme vám několik knih, v nichž kočičáci hrají některou z hlavních rolí.
Recenze: Kufr pana Lederera
Psala se třicátá léta. Židovský chlapec Pavel se zamiloval do české dívky Hany. Třebaže byl ze zámožné rodiny, Hančině matce vadilo jeho náboženství. Vyvíjející se vztah zničila druhá světová válka. Dokážou ti dva navázat tam, kde přestali? Nebo bude po válce už příliš pozdě?
Valentýnská sleva 100 Kč a doprava zdarma! Stačí nakoupit nad 800 Kč!
Užijte si svatého Valentýna s knihou v ruce
Recenze: Bezejmenní
Ona je mladičká atraktivní Židovka. Věří, že jí svět leží u nohou, ale do jejího života zasáhne dopravní nehoda a první světová válka. On je ambiciózní policista, který ještě nepřišel o iluze. Jejich osudy se prolnou velmi zvláštním způsobem. Aniž se znají, stanou se součástí největší tragédie z konce první světové války.
Nejlepší knižní hrdinové s maskou
Tajemní, romantičtí, odvážní. Jsou vždy připravení pomoct slabým a všechny zachránit – chudé, děti, krásné ženy. O kom je řeč?
Recenze: Mýty a legendy pro unavené rodiče a jejich děti
Už od raného dětství mne fascinovaly řecké a egyptské mýty a legendy. A zůstalo mi to až dodnes. A právě proto jsem okamžitě zbystřila, jakmile jsem objevila publikaci Mýty a legendy pro unavené rodiče a jejich děti. Po pečlivém prozkoumání jsem byla na sto procent rozhodnutá, že si ji musím přečíst. Originální a osobité ilustrace a legendy z celého světa? To prostě chcete!
Soutěž o 8 výtisků Harryho Pottera v angličtině
U příležitosti šestého ročníku mezinárodní akce Harry Potter Book Night 6. února 2020 jsme si pro vás připravili soutěž o 8 výtisků speciální edice titulu Harry Potter a Ohnivý pohár v angličtině. Zveme fanoušky všech věkových kategorií na oslavu úžasných románů J. K. Rowlingové.
3 a ½ roku aneb z neznaboha hluboce věřícím křesťanem
Tři a půl roku může být krátká doba, ale taky doba, během níž se váš život obrátí vzhůru nohama. Můžete zbohatnout i o hodně přijít. A řeč není jen o penězích. Můžete ztratit dítě, ženu, může vám jít o život…
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Laskonky 6. 2. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Laskonky.
Anna si potřetí získá vaše sympatie
Už dávno není ta malá holčička, která neuměla šplhat a musela svého nemotorného bratra soukat do punčocháčů. Není už ani pražským přistěhovalcem, který spí ve spacáku ve sklepním bytě. Je žena na úrovni, která ovšem stále nepřišla na to, jak si splnit sny. Přesněji řečeno zapomněla, jak krásné je vůbec nějaké sny mít. Podaří se jí to změnit?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!