RSS
archiv revue
Série Jidáš Markuse Heitze
Série Jidáš, to jsou Děti Jidášovy, Syn Jidášův a Dcery Jidášovy – skvěle napsané fantasy od slavného spisovatele Markuse Heitze. Napadá vás, proč zrovna Jidáš?
Merry Gentry - Dotek bouře
Seznamte se s Merry Gentry, vyšetřovatelkou pro paranormální zločiny a následnicí trůnu Temných. Začínáte mít dojem, že jde o pohádku? Tak se nenechte zmást. Erotická fantasy Dotek bouře i celá série vás z toho dojmu rychle vyvedou.
Soutěž o tři výtisky knihy Unesená
UKONČENO - Pozor! Milujete napětí a nemůžete se od takové knihy odtrhnout? Pak je naše další soutěž určena právě pro vás. Unesená je thriller autorky Lesley Pearse, který vydává nakladatelství Moba...
Syndrom Anastasia
Syndrom Anastasia je kniha Mary Higgins Clarkové o pátrání po vlastních kořenech a o riziku, které hledání v minulosti má. Někdy totiž člověk objeví i něco, co nechtěl nebo neměl v plánu. A někdy nás pátrání v minulosti může dokonce ohrozit…
Thriller v duchu kultovního Mlčení jehňátek
Ve světě detektivky už dávno neplatí pravidlo, že hlavním hrdinou musí být mladý sexy vyšetřovatel či vyšetřovatelka. Dokázala to i americká spisovatelka Becky Masterman, přestože začátky její literární kariéry nebyly vůbec jednoduché.
Soutěž o tři e-knihy Ženy, které rozdávají adventní věnce
UKONČENO - Josef Snětivý, zvaný Pepson, je nakladatelem, spisovatelem, básníkem, hudebníkem, učitelem cizích jazyků, manažerem, fanouškem Slávie, milovníkem architektury i žen a také autorem erotického románu Ženy, které rozdávají adventní věnce...
Jedna jediná noc
Jedna jediná noc, to je erotický román o setkání, které obrátilo několika lidem život vzhůru nohama. Pozvání na drink, pozvání do hotelového pokoje, sex na jednu noc. Na jednu jedinou noc...
První
A je tu finále – America je první. Všechno vyhráno, všechny otázky zodpovězeny. Příběh by se mohl chýlit ke konci. Ale nebyla by to America, kdyby bylo všechno tak jednoduché. Je První, nestačí to?
Soutěž o tři knihy Osudová náhoda
UKONČENO - Prázdniny a dovolené jsou v plném proudu a vy nemáte co číst? Nevadí. S námi to můžete rychle napravit. Stačí si s námi zasoutěžit a vyhrát erotický román Osudová náhoda autorky S. H. Kolee.
Soutěž o tři e-knihy Najděte mě
UKONČENO - Deset let ve spárech zvráceného únosce. To je zdrcující román Michelle Knight a Michelle Burford, který popisují v knize Najděte mě. Vy ji máte možnost nyní vyhrát v elektronické podobě. Najděte mě nyní může být jako e-kniha vaše.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!